Slik feilsøker en bil Starter Ignition Problem

Startmotoren i bilen svinger svinghjulet og bidrar til rette for start av bilens motor. Det blir svinghjulet snu, som slår veivakselen og får stemplene beveger seg. Dette i sin tur skaper vakuum trykk som trengs for å trekke inn luft og deretter komprimere blandingen av drivstoff i motoren, slik at den kan antennes. Når starter dør eller blir svak på grunn av vanlig bruk, må du erstatte det. Utskifting forrett motorer kan kjøpes fra de fleste auto deler butikker. Men, før du bytter starteren, feilsøke problemet. Du trenger
Replacement sikring (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen.
2 < p> Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringsdekslet å finne sikring for startmotoren trekk sikringen for startmotoren hjelp sikringen avtrekker i sikringen panelet.
3

Sjekk den metalliske stripen inne i sikringen. Hvis den er ødelagt eller skadet på noen måte, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
4

Åpne panseret og sette hjulet på voltmeter din til "Volt."

5

Trykk den røde ledningen på voltmeter til makten terminalen på batteriet. Så ta på den svarte ledelsen på voltmeter til rammen av bilen.
6

Se på skjermen på voltmeter. Voltmeter bør lese 12,6 volt. Hvis det står lavere enn 12,2 volt, er batteriet dødt. Hvis det står 12.4, kan det ikke ha nok strøm til å starte bilen. Du må ha batteriet ladet eller erstattes.
7

Vri tenningsnøkkelen til "III" for å skru av motoren. Hvis startmotoren begynner å sveive, men så plutselig stopper eller har problemer med å snu motoren over, så din starteren er svakt og må byttes ut. Hvis motoren ikke vil skru det hele tatt, har startmotoren sviktet og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64715.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer