Slik tester en Ford EDIS Ignition Coil

The Ford EDIS (Electronic Distributør-mindre Ignition System) bruker et sett av spiral pakker å fyre av tennplugger. I likhet med de mer tradisjonelle e-core og olje fylt spoler, fungerer denne platen pakke på prinsippet om magnetisk induksjon. Enkelt sagt, når en strøm passerer gjennom primærviklingen på spole, utvikler et magnetfelt rundt spolen. Når strømmen slås av, kollapser magnetfelt og induserer en høy spenning pigg inn i sekundærviklingen. Denne høye spenningen pigg er den gnisten som fyrer av luften drivstoff blandingen ved å hoppe over gapet på tennpluggen. Du trenger
Vehicle service manual
Koblingsskjema
Automotive krets tester
Digital volt /ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Henvis til EDIS tenningssystem koplingsskjema i service manualen. Etter at diagrammet, identifisere makt og jordkabler for de enkelte spoler i viklingslaget.
2

Test for strøm, på spolen ledningsnett kontakten med bil krets tester. Både strøm og jordkabler bør teste positivt for strøm med nøkkelen og motoren ikke er i gang. Hvis strømmen ikke leveres til spolen, sjekk sikringer for tenning ligger i under-panseret kraftdistribusjon blokk (sikring blokk). Hvis strømmen er til stede på spolen på strømledningene, men ikke er i første ledninger, har det viklede en åpen krets. Erstatte det som trengs.
3

Fjern den elektriske kontakten og teste hver spole for motstand med digital volt /ohm meter. Sammenligne målinger av motstanden testene til spesifikasjonene i service manualen. Resistance spesifikasjoner varierer fra år til år, og motor til motor. Tjenesten manual for din Ford kjøretøy vil liste de riktige spesifikasjonene for din motor og årsmodell. Noen målinger som faller utenfor det angitte motstand serien tyde på en defekt coil. Skift etter behov.
4

Test hver av coil sekundære kretser for kortslutning ved å sette digital volt /ohm meter til "Kontinuitet Test" og rørende hver av plugg ledning stikkontakter med en leder, mens du holder den andre fører mot metall spiral braketten. En indikasjon på kontinuitet beviser spolen sekundært er kortsluttet til jord. Skift etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64710.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer