Slik bruker du en Battery Tender å kreve et bilbatteri

Batteri anbud er ladere som legger ut små mengder elektrisitet til en lav eller døde bilbatteri som hjelper bilbatteriet gjenvinne en kostnad. De kommer godt med for bilbatterier som ikke har vært brukt i mer enn en måned, fordi batteriene mister makt internt når de ikke brukes og ikke lades regelmessig. Trekke opp et batteri anbud bør ta deg ca 10 minutter. Du trenger
Skiftenøkkel
Batteri anbud
Vis flere instruksjoner
en

Slå av bilen hvis det var å kjøre og ta ut nøkkelen fra tenningen. Åpne panseret.
2 p Med en skiftenøkkel, fjern den sorte (negative) batteri terminal fra batteriet og legg den til side. Fjern den røde (positive) batteri terminal fra bilbatteriet. Legg det til side.
3

Klem den røde (positive) klemmen av batteriet anbud over positive batteripolen slik at det ikke vil gå av uten fysisk å fjerne den. Siden de fleste kjøretøyer har en negativ jord, det vil si en del av den ledning som fører til at batteriet er festet til kjøretøyets ramme, klemme øm er svart (negativ) klemmen til enten motorblokk eller kjøretøyets ramme slik at den ikke kommer lett løs . Ikke klipp den svarte klemmen til slanger, ledninger eller bevegelige deler i motoren. Det er ikke vanlig å ha et kjøretøy som har en positiv bakken, så sjekk instruksjonsboken eller ringe en lokal forhandler for din biltype og be til reparasjon hvis du er usikker.
4

Switch amp bryteren på batteri anbud fra "2" til "6" dersom den aktuelle modellen har en. Sett i batteriet anbud til et strømuttak ved hjelp av en skjøteledning om nødvendig.
5

Vær oppmerksom på lyset på batteriet anbud. Hvis den er rød, er det fortsatt lading. Når det blir grønt, er batteriet fulladet.
6

Ta laderen ut av stikkontakten. Fjern det svarte klemmen (negativ) fra motorblokken eller kjøretøyets ramme. Fjern det røde (positiv) klemmen fra batteriet. Plasser batteriet anbud side.
7

Plasser rødt (positive) batteripolen til den positive av bilbatteriet og fest med skiftenøkkel. Plasser den sorte (negative) batteripolen til den svarte negativt av bilbatteriet og fest den med skiftenøkkelen. Pass på at koblingene er tette og sikker. Lukk panseret på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64693.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer