Slik feilsøker Ford Windstar ABS og Traction Control

The ABS og traction control på en Ford Windstar bidrar til å gi økt bilens stabilitet under kjøring. ABS, eller anti-lock oppbremsing system, bidrar til å forbedre driver kontroll etter hard bremsing. ABS-systemet sanser hjulet hastighet og når hjulene låse opp det elektronisk begynner å pumpe bremsene for deg som du trykker og holder på bremsepedalen. Antispinn arbeider for å overføre makten i drivhjulene fra hjulet som sklir eller kan ikke få trekkraft til hjulet som har best veigrep. Når disse systemene svikter eller funksjonsfeil, må du ha dem betjent av en profesjonell mekaniker. Men før du tar din Windstar til en butikk, bør du feilsøke problemet. Du trenger
Replacement sikringer (om nødvendig)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringspanelet dekselet under rattstammen av Windstar din ved å trekke ned på sikring paneldeksel.
2

Finn sikring for traction control og ABS. Bruk sikringen diagrammet for å finne sikring for disse systemene.
3

Trekk sikringen for ABS og traction kontroll ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panelet.
4

Sjekk metallet stripen i sikringsskapet for å være sikker på at stripen ikke er brent eller ødelagt. Hvis den er skadet på noen måte, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
5

Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon og kontroller for å se om "ABS" , eller "Trac" tennes. Hvis en av disse lysene kommer på, det er et problem med hjullager montering eller ABS-sensor på hjullager. Siden sensorene er festet til hjullager, må du ha denne delen reparert av en mekaniker som har tilgang til et hjullager presse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64675.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer