Hvordan Test Spark Plug Wire Resistance

Alle elektriske komponenter i kretser har en bestemt mengde motstand mot elektrisk strøm, og tennplugg ledninger er ikke annerledes. Mengden av motstanden kan være for lav for noen anvendelser, mens for høyt for andre. Men i tilfelle av tennpluggen motstandsmålinger, er målet generelt å fastlegge om det er et brudd eller brudd på ledningen i stedet for effektivitet grunner. Heldigvis, vil en rimelig multimeter fra den elektriske avdelingen av hvilken som helst butikk utføre dette trengs test med lite problemer. Du trenger
Analog eller digital multimeter
Plug ledning
Vis flere instruksjoner
en

Sett svart-kablet multimeter kabelen inn i negative (-) jack av apparatet og sett den rød-kablet multimeter kabelen inn i positive (+)-kontakten på apparatet.
2

Slå på multimeter og sett målingen-type dial å måle ohm. Trykk tuppen av testkabler sammen mens du ser på skjermen på apparatet for å sikre måleren fungerer som det skal. Når du berører de to tipsene sammen, skal måleren leses 0.000 på et digitalt meter, og bare 0 på en analog meter.
3

Touch tuppen av en test probe (enten en) til metallet plugg i den ene ende av en tennplugg ledning og deretter på tuppen av den andre målesonde til metall kontakt i den andre ende av tennpluggen. Sørg for at testen probespisser er både rørende metallet endene av tennpluggen på samme tid for å få en lesning.
4

Sjekk apparatet display for å avgjøre om tennpluggen er bra. Måleren vil lese et definert antall ohm hvis ledningen er bra, men hvis ledningen er ødelagt inne i tennpluggen, vil en digital måler viser en "1". På skjermen som angir tap av kontinuitet på grunn av en wire bryte. På en analog meter, vil en ødelagt ledning angis av nål svingende å "åpne". For tennplugg ledninger, hvis det ikke er ohm verdi vises, kast ledningen og erstatte med en ny.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64670.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer