Slik tester Fuel Gauge å se om det fungerer

Det er to hovedkomponenter til bensinmåler system: avsenderen enhet som måler mengden av drivstoff i tanken, og måle seg selv som viser mengden av drivstoff til driveren. Når måleren, avsenderen enhet, eller den nødvendige ledninger mellom dem ikke fungerer riktig, kan bensinmåler lese feilaktig eller rett og slett ikke fungere i det hele tatt. Det er noen enkle tester du kan gjøre for å se om bensinmåler fungerer. Du trenger
Bil
Dieselmåler
service manual
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at alle ledninger tilkoblinger (både på baksiden av måleren og på avsender enhet) er rene, stramme og fri for smuss og korrosjon. Kontrollere ledningene på baksiden av bensinmåler kan kreve går under dashbordet, fjerne instrumentpanelet, eller fjerne måleren fra dashbordet. Avsenderen enheten er lokalisert på drivstofftanken, og i mange biler, er det tilgjengelig under baksetet eller bagasjerommet. Dette kan kreve fjerning og løfte ut baksetet eller bagasjerommet teppe. Rådfør deg med service manual hvis du er usikker på hvordan du får tilgang baksiden av måleren eller avsender enhet.
2

Slå tenningen av og på flere ganger etter hverandre, og oppmerksom hvis nålen beveger seg alle. Hvis det ikke er noen bevegelse, sjekk sikring. Sikringen panelet kan være plassert under panseret eller under dashbordet. Hver sikring bør merkes med en strømstyrke rating og et nummer eller rekke brev som viser hvilken krets sikringen beskytter. Referere tjenesteleverandøren for å finne ut hvor sikringen panelet er plassert og hvilken sikring styrer bensinmåler system. Bytt sikring hvis det er dårlig, noe som gjør at den nye sikringen er riktig strømstyrke.
3

Koble jumper wire til tenningslåsen og terminalen på baksiden av drivstoff måle, og slå bilen på. Hvis måleren fungerer nå, erstatte den defekte ledninger mellom måleren og tenningslåsen.
4

Ground måleren ved lodding eller klipping ene enden av jumper wire på måleren sin jording terminal og den andre enden på en ren kontaktpunkt på bilens ramme, og slå bilen på. Hvis måleren begynner å jobbe, erstatte den defekte bensinmåler jordledningen.
5

Ground avsenderen enhet med jumper wire hjelp av metoden beskrevet i forrige trinn. Avsenderen enhet kan være jordet ved å feste jumper wire på utsiden av drivstofftanken eller bilens ramme. Bytt avsenderen enhetens jordledningen hvis måleren begynner å fungere.
6

Koble fra ledningen som forbinder bensinmåler til avsenderen enheten, og slå bilen på. Hvis bensinmåler leser full, indikerer dette et problem med avsenderen anlegget eller i-tank mekanisme. Hvis måleren fortsetter å lese tom, har du mest sannsynlig har en defekt bensinmåler som må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64666.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer