Bil dørlåsen Problemer

For en så enkel liten mekanisme, kan en bil dørlås føre til mange problemer. Det er enheten som holder bilen døren lukket og unhooks det å åpne. En bil dørlåsen med et problem kan holde deg fra å komme inn i bilen. Hvis du var i en ulykke og en balky låsen hindrer deg fra å komme ut av bilen, enn dette er mer enn bare et lite problem - det kan være farlig. Typer problemer
Bil dører låsene kan mislykkes på flere måter.

Car Dør låser seg fast er en typisk klage hørt fra bileiere. Flertallet av låsen problemer finnes i eldre biler. I noen tilfeller, dørene er vanskelig å åpne og noen ganger tar det stor kraft for å få låsen til å slippe taket. Låsene kan bli bråkete når du åpner eller lukker døren. De noen ganger blir sittende fast og vil ikke la døren stå åpen eller tett i det hele tatt. Låsen problemer har en tendens til å forekomme hyppigere i kaldere vær.
Warning Signs
Bad låsene gir ofte advarsler skiltene før de mislykkes totalt.

måtte bruke ekstra kraft for å åpne eller lukke bildøra kan være en advarsel tegn på at låsen ikke fungerer skikkelig. Den skrapende lyd av metall mot metall når du åpner eller lukker døren kan også være et tegn på at noe er galt. En knirkende eller modig lyden er et avslørende tegn på at låsen trenger oppmerksomhet.
Mulige årsaker
Rust

Normal slitasje kan gi problemer med låsen, slik som det vridde metall eller deler som lett bøyes på låsemekanismen. Slamming døren for mye kan også føre til at låsen for å bøye.

Vann komme inn døren jam kan føre til at låsen til rust, noe som gjør det vanskelig å åpne og lukke. Vann kommer inn døren jam fra regn eller en fersk bilvask kan samle nær låsen og fryse. Dette kan føre til at døren til å fryse stengt.
Bilder mulige løsninger
Mulig Bestemmer

For en frossen dørlås, prøv å bruke ditt hår blåser på høy varme og rette den mot din bildør i området av låsen. Hvis du kan få i en annen dør, varm opp bilen før isen rundt låsen smelter.

Rust remover og en liten albue fett kan fjerne noe av rust rundt låsen for å hjelpe den til å fungere bedre. Bruk et smøremiddel, slik som penetrerende olje, for å hjelpe kvitt mindre knirkende og deretter igjen som en del av rutinen vedlikehold for å holde låsen i god stand.

Hvis låsen er fast og døren vil ikke stengt, bruk en skrutrekker eller penn for å sette enkelt tilbake i sin opprinnelige posisjon. Gi den en skvett olje. Dette kan være alt du trenger for en ekstra tett bildøra låsen.
P Hvis alt annet har sviktet, må du kanskje få en dørlås Utskiftingspakken. Disse selges for de fleste hver bil hos din lokale auto deler butikker.
Farlige forhold

aldri komme i en bil og kjøre den hvis førerdøren låsen sitter fast. I tilfelle en ulykke, kan du være i stor fare hvis du ikke kan komme ut av bildøra.

Det samme kan sies om en dørlås som ikke vil lukke. Ikke prøv og knytte døren lukket eller rigg det på en måte å bli lukket annet enn ved hjelp av låsen. Ved høye hastigheter en unlatched døren kunne pop åpen og du kan falle ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64652.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer