Slik feilsøker en svampete Brake

Spongy bremser er et symptom på luft i bremseslanger av kjøretøyet. Bremser på en bil bruker hydraulisk væske for å bruke betydelig press til en Kalippermekanismen som tvinger et stempel mot baksiden av en bremsekloss . Denne bremsekloss skyver deretter mot en brems rotor , forårsaker hjulene og bilen til å stoppe . Når du bytter en brems rotor eller store brems arbeid, er det mulighet for luft inn og bli fanget i bremseslanger . Hvis dette skjer, vil du ikke være i stand til å operere eller bruke bremsene godt ( hvis i det hele tatt ) . Instruksjoner
en

Få i bilen og pumpe på bremsepedalen med foten. Bremsepedalen skal begynne å bygge opp trykk . Hvis den ikke gjør det , eller hvis pedal press føler seg svak og " svampete ", så du kan ha luft i bremseslanger .
2

start motoren. Gjenta trinn 1 . Pumpe bremsene og gjøre oppmerksom på pedalen press. Hvis pedalen føles svampete med motoren i gang , da du mest sannsynlig har luft i bremseslanger .
3

Åpne panseret og sjekke væskenivået på tanken . Har en assistent pumpe bremsene mens du bekrefte at det er luft i linjene ved å sjekke væskenivået som din assistent pumper bremsene . Hvis væskenivået faller under nedre merke på bremsevæske tanken , så bør du ha din bremsesystemet profesjonelt blødde så det er luft inn i systemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64645.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer