Slik feilsøker Motorsykkel Skivebremser

De skivebremser på motorsykkelen er sannsynligvis en caliper og stempel design. De fleste motorsykler bruker dette designet på grunn av sin overlegne bremsing og klemming makt over tromme-stil bremsesystemer. Fordi motorsykler bare har to hjul, trenger du den beste mulige bremsesystemet på sykkelen din. Men selv med en god bremsesystem, ha på bremsene ut over tid. Før du bytter ut noen av dine bremsekomponenter, feilsøke noen av de vanligste problemene som oppstår med motorsykkel bremseskiver. Instruksjoner
en

Utfør en visuell inspeksjon av brems rotor disk i midten av hjulet. Hvis det er scoret eller skjemmet på noen måte, må du bytte plate.
2

Sjekk for bremseklossens innskudd på bremseskiven overflaten. Bremseklossens innskudd tyder på at en lav-kvalitet bremseskiven har skadet overflaten på bremseskiven og platen må reasfaltert før platen vil utføre optimalt igjen.
3

Sjekk for rust ringene på bremseskiven overflate. Rust ringer tyder på at bremseklossene ikke full kontakt med bremseskiven. Dette kan skje for et par grunner. De vanligste årsakene er at platen er vridd eller at bremseklossene har skapt en ujevn bremseflaten på platen. Bremseskiven må erstattes i disse tilfellene.
4

Kontroller bremsekloss fôr. Den bremsekloss som kommer i kontakt med bremseskiven må være minst 1/8 "tykk. Hvis det ikke er det, har bremseklossene skiftes straks.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64643.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer