Hva gjør du når en bil vil ikke starte etter bytting av batteri

Diagnostisering bil problemer kan være en vanskelig prosess. Imidlertid vil holde noen grunnleggende i tankene hjelpe deg å spore opp og identifisere de vanligste problemene. Biler krever tre grunnleggende ting å arbeide, gnist, luft og drivstoff. Alt i en motor er bygget for å bringe disse tre tingene sammen i riktig forhold. Hvis en ting mangler eller ut av proporsjoner, vil motoren ikke snu. Spark
p Hvis bilen ikke hadde noen problemer før du byttet batteri, men nå vil den ikke snu må du kontrollere at den nye batteriet er faktisk bra. Mens sjeldne, skjer det at du får et dårlig batteri. Hvis batteriet brent ut for tidlig, kan det være lurt å sjekke resten av bilens elektriske system, som dynamo, og sørge for at det fungerer godt.

Sjekk alle tilkoblinger i bilen, og starter med tennpluggen ledninger, så fordeleren og deretter tennspolen. Hvis alle disse sjekke ut, kan det være lurt å trekke tennplugger og sørge for at de er fortsatt god og ikke korrodert. Sjekk ut din distributør cap og sørge for at tilkoblingene er alle fortsatt god.

Sørg for at dynamoen er fortsatt god. Få den testet på en lokal deler butikken eller garasje.
Air
p Hvis bilen ikke var i gang før du byttet batteri, sørg for at det blir nok luft . Kontroller luftfilteret og slangene som fører til og fra filteret for overflødig rusk eller blokkeringer. Sjekk også spjeldhus og inntak manifold. Hvis det ikke er noen åpenbar blokkering, sørg innsugningsventilene åpne og lukke riktig.
Fuel

Uten bensin, vil ingen forbrenningsmotor kjøre. Først må du ha gass på tanken. Så sjekk alle drivstoffslanger og sørge for at de er i god stand og sikkert installert. Åpne panseret og sjekke fuel rail og injektorer å sørge for at de ikke lekker og alle drivstoffslanger er ordentlig festet. Hvis bilen er gammel, må du kanskje skifte filter. Hvis alle som jobber som forutsatt, få drivstoffpumpen sjekket ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64601.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer