Feilsøking C6 Transmission Problemer

Fords C6 girkasse ble først produsert i 1966 og ble brukt primært i lastebiler og for høy ytelse big block motorer. C6 består i hovedsak av en momentomformer, en planetgir tog kontrollert med et band, clutcher og en hydraulisk kontrollsystem. De tre-trinns automatgirkasse ble bygget med holdbarhet i tankene, men problemer kan oppstå, spesielt hvis utsendingen har vært feilaktig service eller ikke betjent i det hele tatt. Vanlige problemer er en svikt i overføringen til å drive bilen fremover, overoppheting og lekkasjer. Ingen Drive i hastigheter fremover
p Hvis bilen ikke vil bevege seg fremover når sendingen er girvelgeren er i enten første, andre, eller kjøre stillinger, sjekk manualen sammenhengen justering på førersiden av overføringen først. Hvis koblingen er ute av justering, kan overføring ikke være i gir, selv om girvelgeren kan ellers vise at overføringen er i gir. Hvis overføring er nylig blitt demontert, er problemet sannsynligvis en mangel på væske eller en manglende ventillegeme ball. Den C6 opererer på hydraulisk trykk, noe som nødvendiggjør en tilstrekkelig mengde væske. Alltid sjekke væskenivået med overføring varm og på et jevnt underlag. Ventilhuset ligger like over girkassen er filter, og inneholder en rekke passasjer der en liten metall ball reiser som overføring skifter gir. Dette metal ball er ofte feilplassert på grunn av sin lille størrelse. Til slutt, sørge for at gummien vakuum slangen fra motoren er koblet til vakuum membran på baksiden av overføringen på passasjersiden.
Transmission overopphetes

C6 sin væske stadig krever kjøling for å avkjøle det overføringen. Hvis overføringen blir varm nok, vil selene innenfor overføring skadet. Sjekk væskenivået først, som det er mer vanlig årsak til overoppheting og fordi overføringen er peilepinnen er lett tilgjengelig under panseret. Hvis overføringen har tilstrekkelig væske, undersøke de kjøligere linjer. For å kjøle overføringen, to messing linjer kobles på siden av transmisjonen til bunnen av ovnen der den blir deretter avkjølt uavhengig av radiatoren væske. Disse messing linjer er lett skadet, og blir ofte bøyd hvis den er installert med en vanlig skiftenøkkel i stedet for en blusse mutter skiftenøkkel. Spore hver av de to linjene fra girkasse til radiator, inspisere linjene for tegn på skade, noe som vil redusere væskens evne til å reise mellom radiator og overføring. Skadede linjer må bare byttes ut med en blusse mutter skiftenøkkel.

Lekkasjer

Fluid lekkasjer kan fort ødelegge en sending, spesielt hvis den tapte væsken er ikke jevnlig påfyll. Lekkasjer er vanligvis forårsaket av en defekt kork pakning eller gummipakning. Den vanligste kilde til et fluid lekkasje på en C6 er ved drivverkets pan, plassert på undersiden av overføringen. Motorolje bør ikke forveksles med overføring væske, med sin karakteristiske rosa farge. Mellom pannen og overføringen er en enkelt kork pakning. Vær spesielt oppmerksom på området rundt hver av de C6 er 17 pan bolter. Plassert på førerens side av overføringen er det sorte speedometer kabelen med sin ene gummi O-ring, så vel som de to kjøligere linjer. På forsiden av motoren, mellom motoren og overføringen, er momentomformeren. På motor-siden av momentomformeren er en dreneringsplugg, som vil noen ganger lekke. På baksiden av overføringen er forlengelsen boliger. Forlengelsen boliger er det metalldelen av overføringen som drivakselen går inn. Ved demontering er forlengelsen huset skrus løs og adskilt fra legemet av overføringen. Mellom huset og overføringen er en pakning. Inspiser bunnen av pakningen etter tegn på lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64590.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer