Slik feilsøker en Honda Soltak

The soltak på Honda din kanskje ikke fungerer korrekt. De mest vanlige problemer med Hondas soltak er sporet. Dette gjelder særlig tidlig på 1990 Honda biler. Men mange Hondas bruke en innfelt spor som lett samler inn og feller skitt og rusk. Når dette skjer, kan det hende at soltaket ikke lukker og tetter skikkelig. En annen mindre problem er en blåst sikring på noen modell år med Honda biler. Før fikse noe, men feilsøke problemet. Du trenger
Motor avfettingsmiddel
stålbørste
Papirhåndklær
Hard fett
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikring panel. Drei rattet på sikringen panel dekke mot klokken eller skyver utløsermekanismen for på sikringen luken (avhengig av året av din Honda), og trekke ned på sikringen luken.
2

Trekk sikringen for soltaket ut av sikringen panelet ved hjelp av sikringen avtrekker i sikringen panelet. Bruk diagrammet på undersiden av sikringen luken hvis du har problemer med å finne sikring for soltaket.
3

Sjekk metallet stripen i midten av sikringen. Strimmelen bør ikke brennes eller skades. Hvis det er, erstatte den med en sikring av samme strømstyrke.
4

Sjekk den innfelte styr på soltak din. Fjerne eventuelle rester som kan bli sittende fast i soltaket er spor. Bruk motor avfettingsmiddel og en stålbørste til å rengjøre spor av smuss. Tørk deretter sporet ned med rene papirhåndklær.
5

Påfør hardt fett på soltaket hjul og spore slik at soltaket kan bevege seg lett igjen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64589.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer