Hvordan Reset a Service Engine Soon varsellys på en Nissan Murano

Introdusert i slutten av 2002 som en 2003 modell, har Nissan Murano alltid integrert on-board diagnostikk II (OBD II). OBD II har blitt plassert på alle personbiler og lastebiler siden 1996. Denne andre fasen av on-board diagnose universalized kodene og utstyr som trengs for å bestemme de diagnostiske feilkoder (DTC) som ville utløse "Tjenesten motor snart" eller "Check engine" lys (også kjent som Indikatoren, eller MIL) på instrumentpanelet. Tilbakestilling dette lyset er en ganske enkel oppgave hvis du har det rette utstyret. Du trenger
OBD II scanner med instruksjonsboken
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør av Murano og se under dashbordet på venstre side av rattet (selv om visse årsmodeller kan kreve å se på høyre side av rattet).
2

Finn trapesformede datalink kontakt (DLC). På kontakten formen vil matche den kvinnelige kontakten på OBD II scanner.
3

Koble skanneren til DLC. Fordi det er trapesformede, kan du bare sette støpselet én måte. Batteriet i Murano vil gi strøm til mest alle OBD II skannere, men se i manualen for en "Power" eller "På"-knappen.
4

Vri tenningsnøkkelen til Murano to klikk frem til tilbehøret maktposisjon. Denne posisjonen utdanner alle alternativene på Murano uten at motoren går.
5

Følg menyen på skjermen på skanneren eller bare trykke på "Slett"-knappen (hvis montert). De fleste skannere har rulleknappene (ett eller flere) for å flytte markøren på skjermen menyen for ulike diagnostiske funksjoner. Noen skannere har en slette knapp som bare må trykkes. Du kan bli bedt av noen skannere hvis du er sikker på at du vil slette koder. Skriv "Ja" for denne funksjonen. Det vil ta noen få sekunder for skanneren for å sende informasjonen til datamaskinen, og et "Command sendt" melding kan vises på skjermen, eller du vil bytte tilbake til hovedmenyen.
6

Trekk skanneren fra DLC.
7

Start motoren på Murano å sikre "Tjenesten motor snart"-lyset er ute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64586.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer