Hvordan finne check engine Koder for en Chevy Avalanche

Det er to faser av kjøretøy om bord diagnostikk (OBD). Som starter i midten av 1980-tallet ble datamaskiner integrert i biler for å bidra til å overvåke drift og utslippskomponenter. Bilprodusenter utviklet sin egen diagnostisk utstyr, som var svært vanskelig for bileiere og bilverksteder å finne ut. I 1996 OBD II standardisert utstyr. Chevy Avalanche ble innført i 2002, så det har alltid hatt OBD II. Utstyret for å sjekke motoren kodene er ganske rimelig. Du trenger
OBD II scanner med brukerhåndboken
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Finn datalink kontakt (DLC) på Chevy Avalanche. Det er under instrumentpanelet på førersiden, rett til venstre for rattet.
2

Koble skanneren pluggen til DLC. På grunn av sin trapesformet form, kan du bare koble den på en måte. De fleste skannere er drevet av bilens batteri.
3

Place nøklene i tenningen og vri det to klikk fremover. Dette er key-on/engine-off posisjon som utdanner alle dine elektriske komponenter for Avalanche uten at motoren går.
4

Se brukerhåndboken på skanneren for å finne ut hvordan du finner sjekken motor koder (også kjent som diagnostiske feilkoder eller DTCs). Disse skannerne er svært enkel å betjene.
5

Velg "Les koder" eller "DTCs" alternativet på menyen på skjermen på skanneren, og trykk deretter på "enter" eller "send" ;. Det vil ta noen få sekunder å kommunisere med datamaskinen for Avalanche.
6

Les kodene som vises på skjermen, og skriv dem ned. Noen skannere vil gi deg en kort beskrivelse sammen med koden nummer, mens mindre avanserte modeller vil bare gi deg DTC kodenummer.
7

Se brukerhåndboken på skanneren (de fleste skannere vil tilby en numerisk sekvensert liste over DTCs, som er standardisert for de fleste biler) å bestemme check engine code beskrivelse.
8

Finn koden (e) online eller ring en kvalifisert reparasjon stasjon, hederlig auto deler butikken eller den lokale Chevy forhandler for mer informasjon om check engine koden om nødvendig. De fleste av disse stedene nå bruke datastyrt utstyr for å slå opp kodene og gi deg mer informasjon om DTC (e).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64571.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer