Hvordan vet jeg om My Fuel Pressure Regulator er dårlig?

The drivstoff i bilen din inkluderer blant andre komponenter, en drivstoffpumpe, en jernbane som frakter drivstoff til motoren og et drivstoff trykkregulator. Et problem med noen del av systemet kan forårsake at kjøretøyet skal kjøre uregelmessig eller som ikke kjøres. Testing av drivstoff trykkregulatoren er en enkel oppgave som krever litt mindre utstyr og en kort tidsperiode. Det krever ikke en mekaniker. Fuel Pressure Symptomer

Mistenker et problem med drivstoff trykkregulator hvis bilens motor er i gang grove, motoren spytter eller boder mens du kjører, eller hvis du merker vesentlig dårligere drivstoff kjørelengde plutselig, i henhold til Clarks-Garage . com.
p Med bilen i "Park", trykker gasspedalen til rev motoren og varsel om svart røyk kommer fra eksos. Dette kan også tyde på drivstoff press problemer. Hvis bensinpumpen lager uvanlige lyder når du vrir om nøkkelen på eller hvis motoren vil ikke starte i det hele tatt, bør du teste din drivstoffsystemet å diagnostisere problemet.
Fuel Pressure Gauge

Kjøp en drivstoff trykkmåler på ditt lokale auto deler butikken og teste trykket på drivstoffsystemet for å utelukke problemer med linjen eller selve pumpen. Finn trykktesting porten på drivstoff rail og skru av lokket. Skru måleren på test port og åpne strømmen til måleren. Du vil se at målerviseren hoppe opp for å vise psi (pounds per kvadratcentimeter) av drivstoffsystemet.

Sjekk din for å se om lesing er riktig for din bil. Hvis det ikke er det, kan du ha et problem med bensinpumpen eller en tett drivstoff linje. Fortsett til drivstoff trykkregulator teste om lesing ser ut til å være korrekt
Teste Fuel Pressure Regulator

Finn drivstoff trykkregulatoren på skinnen.; finne sugeslangen festet til regulatoren og ta den med hånden. Det bør ikke være noe drivstoff drypper fra slangen. Hvis det er drivstoff på linje, kan det hende at regulator har et problem. Sett vakuum slangen på regulatoren.

Start motoren med manometer fortsatt festet. Se på måleren og noter press lesing. Fjern sugeslangen igjen mens du ser på måleren. Den psi bør hoppe av fem til 10 psi.
P Hvis nålen på måleren ikke beveger seg når du fjerner vakuumslangen, betyr det at trykkregulatoren er feil og du bør ha den erstattet, ifølge 2CarPros. com.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64558.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer