Hvordan få Motorkode Fra en Jeep Liberty

The Jeep Liberty ble innført i 2002. Hvert kjøretøy produsert etter 1996 har kommet med on-board diagnostikk II (OBD II: den andre fasen av kjøretøy datamaskiner). OBD II standardisert utstyr som er nødvendig for å kontrollere motor koder og plasseringen av den diagnostiske koblingen kontakten (DLC). Det er også standardisert de diagnostiske feilkoder (DTC) for å hjelpe mekanikerne diagnostisere og finne arealet av det ødelagte utstyret. Du trenger
OBD II motor kode leseren med bruksanvisningen
DTC guide
Penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

Åpne driver- sidedøren og finn DLC på Jeep Liberty. Det er på høyre side av rattet, under dashbordet. Det er trapesformet og matcher pluggen på OBD II kodeleseren.
2

Plugg OBD II koden leseren inn i DLC.
3

Vri tenningsnøkkelen to klikk til key-on/engine-off modus. The Liberty batteri vil gi strøm til OBD II kode leser, slik at du slipper å slå den på. Den key-on/engine-off posisjon viljestyrke alle elektriske alternativer på Liberty uten å starte motoren.
4

Se bruksanvisningen for den OBD II kodeleseren å bestemme hvordan den skal brukes . Disse pocket skanneverktøyene er svært enkel å betjene. Noen har to knapper, mens andre kan ha flere knapper og ulike funksjoner. Alle av dem bruker en digital skjerm med rulleknappene til å velge det alternativet du trenger.
5

Bla til "DTCs" eller "Les Codes", og trykk deretter på "Enter" tasten.
6

Se DTC guide (de fleste av OBD II kodelesere kommer med en diagnostisk feilkodenummeret guide) for å finne ut hva motorkode utløste Indikatoren (MIL, også kjent som "check engine light"). Du kan også finne OBD II koder på nettet.
7

Skriv inn koden på et stykke papir, og ha dette som referanse.
8

Erase koden om ønskelig eller gjeldende . Noen kodeleserne tilbyr ikke funksjonen for sletting koder. De fleste på markedet i dag gir en slette funksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64557.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer