Slik feilsøker TENNINGSNØ Problemer

Kjøretøyet kan begynne å utvikle tenningslåsen problemer som det blir eldre. Tenningsbryterposisjoner problemer vanligvis fremstår som en manglende evne til å starte bilen. Mens det er ingen offisiell levetid for de fleste tenning systemer, vil du vanligvis ende opp med å erstatte tenningslåsen når det dør, noe som kan skje plutselig. Men før du setter bryteren, må du feilsøke problemet. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet i kjøretøyet under rattstammen.
2

Fjern sikringen for tenningen starter. Bruk diagrammet på undersiden av sikringen luken og sikringen avtrekker plassert i sikringsskapet.
3

Sjekk metallet stripen i sikringsskapet. Hvis den er ødelagt eller skadet på noen måte, bytt ut sikringen med en annen sikring av samme strømstyrke.
4

Åpne panseret og sette skiven på voltmeter til "Volt."

5

Trykk den røde ledningen på voltmeter til makten terminalen på batteriet. Deretter trykker du på den sorte ledningen på voltmeter til minuspolen på batteriet.
6

Les voltmeter displayet. Batteriet skal avgi 12,4 volt. Hvis den ikke gjør det, så batteriet er dødt. Hvis batteriet er bra, så problemet kan være med tenningen.
7

Vri tenningsnøkkelen. Hvis batteriet er ladet og du ikke hører et klikk ved å slå av tenningen til "III"-posisjon for å starte motoren, så tenningslåsen er død.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64547.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer