Car Fuel System Feilsøking

En bilens drivstoffsystem er en viktig men farlig komponent i enhver motor. Flyktige og eksplosive drivstoff kan kan føre til problemer utover bare en motor conking ut på grunn av mangel på drivstoff. Når du jobber på en motor med problemer som involverer drivstoffsystemet, holde seg borte fra åpne varmekilder eller mulige gnister elektriske apparater. Være godt jordet anbefales også slik at ingen statisk elektriske utladninger kan antenne lekker, drypper eller akkumulert drivstoff innskudd. Leaky Fuel System
p Hvis du lukter gass eller sterke diesel røyk (avhengig av type motor), kan det være en lekkasje i drivstoffsystemet. Parkere bilen på et flatt underlag, og la den stå for en kort stund, opptil en time. Hvis det er akkumulert drivstoff puddling under bilen så er det en lekkasje. Også holde bilen på samme sted med motoren i gang. Enkelte lekkasjer vises bare når drivstoffet linje er under trykk, som vil presse brennstoff gjennom et lite hull eller plassering. (Fuel ikke kan dryppe fra en lekkasje på toppen av et drivstoff linje når bilen er i ro. Hvis motoren kjøres, men vil presse drivstoff gjennom en lekkasje uansett plassering). Stoppe lekker drivstoff kan bety å erstatte drivstoff linje fra tanken til motoren, og erstatte en bensinpumpe som ligger utenfor drivstofftanken eller reparasjon av drivstoff /luft blanding enhet på bilen din. Forgasseren eller innsprøytning manifold kunne ha en lekker segl eller noen andre problemet.
Bad Fuel Pump

Alle biler har en pumpe for å få drivstoff til motoren uansett bilens posisjon, slik at, for eksempel, kan gass i en tank i den bakre komme til motoren i fronten av en bil når bilen er på vei oppover. Drivstoffpumper kan være innenfor eller utenfor tanken. Hvis bilen er i drift sporadisk og slår seg uventet, kan dette være et tegn på en forverret drivstoffpumpe. Også, hvis bilen er utmattende overdreven svart røyk kan dette bety drivstoffpumpen presser for mye drivstoff inn i motoren. Begge forholdene må bytte bensinpumpe.
Dirty Fuel Filter

Drivstoffet har filter akkurat som for de olje eller luft i en motor. Drivstoffilteret, men sjelden tresko eller som må byttes fordi de fleste kommersielle brensler er rene og partikler-free. Dette betyr imidlertid ikke drivstoff-filtre er 100% idiotsikker. Hvis motoren ikke får nok drivstoff uansett posisjonen til gasspedalen, eller det vil ikke starte i det hele tatt, kunne dieselfilter være tett og hindre tilstrekkelig drivstoff. Å skifte filter, åpne et sted i drivstoff linjen der filterhuset er plassert. det er ikke en komplisert jobb, men får tilgang til filteret sted kan ta litt innsats.
Bad Fuel

Fuel er ofte oversett som en del av drivstoffsystemet, men det er den viktigste delen. Fuel forurenset med vann, kan noen oljer eller annet materiale gjør drivstoffsystemet kjøre feil og alvorlig skade andre motordeler. Hvis det er nødvendig, trekke ut en fuelprøve og få den testet for forurensning. De fleste bilverksteder enten kan utføre denne testen eller har tilgang til testing for å gjøre denne prosedyren. En kommersiell drivstoff additiv kan løse problemet, helt erstatte drivstoff og rengjøring av drivstoffsystemet er en mer omfattende løsning, men det kan være nødvendig

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64543.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer