Hvordan vet jeg når din Serpentine Belt går dårlig?

The Serpentine belte er et belte i en bil brukes til å drive flere enheter som ikke er koblet til selve motoren, slik som vannpumpe, dynamo, og A /C pumpe . Mens dette beltet kan vare hele livet av kjøretøyet, kan det begynne å svekkes under tung bruk. Hvis serpentin belte pauser du ikke vil være i stand til å kjøre bilen, så det er viktig at du diagnostisere problemer og få det erstattet så snart som mulig hvis du føler at det er i ferd med å bryte. Du trenger
Bil
lommelykt
Dental Mirror
Vis flere instruksjoner
en

kjøre bil og høre på motoren. Hvis det er en høy pitched angiveri eller pipelyd kommer fra under panseret, kan Serpentine beltet være dårlig.
2

Åpne panseret og finn Serpentine beltet. Beltet er et stort svart belte som vil kjøre gjennom flere av bilens systemer. Du bør være i stand til å se en del av det ved første blikk på motoren (den er tykk og svart).
3

Inspiser den delen av beltet i lett visning. Hvis beltet har synlige snor eller ribbing kan det være på tide å bytte. Se etter sprekker i beltet. Noen sprekker er normal, men hvis det er mer enn tre sprekker per tomme eller hvis sprekkene er mer enn halvveis gjennom beltet kan det være på tide å bytte den ut.
4

Shine lommelykten inn i motor-området og bruke en dental speil for å inspisere flere av beltet. Vær på utkikk etter ribbing eller sprukket fra trinn 3.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64496.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer