Slik feilsøker en Ford Ranger Standard Transmission

The Ford Ranger bruker en standard girkasse å levere kraft fra motoren til drivhjulene. Mange problemer med overføringen på Ranger kan spores tilbake til manglende og kronisk lav overføring væske nivåer. Hvis du opplever problemer med Ford Ranger, feilsøke problemet først før du sender inn for dyre overføring reparasjoner. Du trenger
trakt
Transmission fluid
Shop fille
Vis flere instruksjoner
en

Start Ford Ranger og la motoren varmes opp. Nålen på vannet temperaturmåleren skal sitte mellom øvre og nedre merker på måleren.
2

Åpne panseret og trekk overføring peilepinnen ut av filler halsen på baksiden av motoren. Dette vil være den eneste peilestaven i baksiden av motoren. Kontroller oljenivået. Det bør være mellom øvre og nedre merket på enden av peilepinnen.
3

Fyll sending hvis det er lavt. Sett trakten over filler halsen og fylle overføring til oljenivået er mellom øvre og nedre merkene på enden av peilepinnen. Tørk opp noen væske utslipp (under påfyllingen) med en butikk fille.
4

Shift overføring i gir. Det bør ikke være vanskelig å få opp sendingen i noen gear, og girene selv bør ikke male om overføring væske nivået er normalt. Hvis det ikke male, kan du ha en slitt clutch plate som må erstattes av en profesjonell mekaniker. Verifisere en slitt clutch plate ved å kjøre Ranger opp til riksveg hastigheter og presser gassen i bånn. Hvis sendingen glipper ut av gear, trenger clutch plate som skal erstattes. Hvis clutch platen har nylig blitt erstattet, kan du ha skadet synchronizers som trenger å bli erstattet av en overføring spesialist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64476.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer