Slik feilsøker en liten blokk på en Chevy

Chevrolet 434 kubikk tomme small block motor er en populær motor som brukes i dragracing. Disse motorene er mindre enn de 565 kubikk tommers stor blokk motorer. På grunn av sin mindre størrelse, bruker liten blokk ofte en høy komprimering for mer low-end dreiemoment. Dette medfører imidlertid også at det er flere problemer med påliteligheten med den lille blokk. Hvis du har problemer med din Chevy small block, vil du ønsker å feilsøke noen av de mer vanlige problemer før fikse noe. Instruksjoner
en

Start motoren. Lytt for en konstant tikkende lyd. Det vil være rytmisk som motoren går. Dette tikkende lyd er forårsaket av en feiljustert rocker arm. Du må ha en profesjonell mekaniker justere rocker arm.
2

Lytt for å pinge mens motoren er i gang. Den pinge av den lille blokken vil være merkbart forskjellig fra alle andre lyden du hører kommer fra motoren. En metallisk pinge betyr at oktan drivstoff du bruker er for lavt og motoren er detonerende for tidlig. Dette er et veldig vanlig problem med små blokk motorer, fordi eierne ikke forstår eller ikke vet at en høy-oktan over 91 eller 94 er ofte nødvendig. For å stoppe pinge, må du bytte til et høyere oktan.
3

Kontroller for oljelekkasjer. Oljelekkasje er lett å oppdage i den lille blokk og er et resultat av kompresjon i noen av de blokker som er blitt portert. Oljelekkasje av stempelet tetningsringene inn i forbrenningskammeret. Oljen brenner og blir sendt ut eksosrøret. Hvis det er nok olje som brennes, vil røken som kommer ut av eksosen blir blå. På dette punktet, må du bytte stempelringer.
4

Se etter en lekker toppakning. En lekker toppakning vil presentere seg selv som enten hvit "røyk", som faktisk er damp, som kommer ut av eksosrøret, eller vil du legge merke til væskenivået i radiatoren reservoaret stadig utarmet som følge av normal kjøring. Du må bytte toppakning på dette punktet for å hindre skade på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64460.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer