Hvordan Test en Auto Battery

Det er ingen enkel bil problem at tråder drivere så ofte som et dødt batteri. En batteriet dør ofte plutselig. Det kan være greit en dag og klar for resirkulering av den neste. Drivere tror veldig lite om dem mens de jobber, så når et batteri har nådd slutten av sin levetid, er det ofte en overraskelse. Er det andre komponenter som kan forårsake startproblemer, men at presentere som et dødt batteri, så det er alltid lurt å teste enheten først før du bytter. Det er noen uvitenskapelige tester for å hjelpe deg å begrense problemet ned, men den eneste måten å teste den faktiske ytelsen på batteriet er å bruke et voltmeter. Du trenger
Voltmeter
Destillert vann
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Lirk plastdeksler fra battericellene å sjekke vannet nivå. Vedlikeholdsfrie batterier er forseglet og aldri trenger vann, men mange batterier bør sjekkes jevnlig for vannstand, spesielt om sommeren. Bruk kun destillert vann hvis cellene er lave og trenger å bli fylt. Vær veldig forsiktig med å ikke overfylle. Dette kan løse batteri ytelsesproblemer uten ytterligere testing.
2

Sørg for at startkabler og en bil med et godt batteri er tilgjengelig, og deretter prøve å slå lysene på i bilen med den mistenkte batteri. Batteriet kan lades og fungerer, men fortsatt være dårlig hvis det ikke er i stand til å holde det ansvar. La lysene på i fem til ti minutter, og deretter forsøke å starte bilen. Hvis starteren svinger over sakte, eller går ikke rundt i det hele tatt, er batteriet sannsynligvis mislykkes.
3

Test spenningsutgangen av batteriet med voltmeter din. En voltmeter er en alltid hendig, billig verktøy for enhver bil eierens garasje. Trekk den beskyttende positive batteriet innlegget dekselet (rød) unna, og kobler den røde terminalen fra voltmeter. Fest den negative (svart) terminalen til den negative batteriet innlegget på batteriet. En skikkelig spenning lesing for et batteri i ro bør være mellom 12,5 og 12,8 volt.
4

Koble til batteriet og starte bilen. Fest voltmeter til å kjøre bil og kontrollere at spenningen ikke har dyppet under 9,5 til 10 år. Hvis det ikke har det, er batteriet bra og du må kanskje se på de andre komponentene hvis problemet vedvarer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64458.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer