Bil Transmission Problemer

Transmission problemer er dyrt. De er komplekse, innebære betydelig tid og arbeid, og krever dyre deler. Men uten reparasjoner, vil bilen din slutter å fungere som den mekanismen ikke klarer å oversette motorkraften til hjulene. Funksjon

Et kjøretøy overføring kobler motoren til hjulene, og oversetter motorkraft og dreiemoment i stasjonen som driver bilen fremover eller bakover. Transmisjonen består av tannhjul og deler som tillater girskifte, slik at bilen kjører på optimalt nivå ved hver hastighet. Dette nivået blir målt ved omdreininger per minutt (RPM). Hvert gir som en optimal turtallsområde, og overføringen er ansvarlig for å skifte til det neste giret som hastigheten går opp eller ned.
Manuelle girkasser

Den eldste og mest tradisjonelle girkasse i en bil er manuell en. Dette innebærer en pinne og clutchen tilkoblet transmisjonen og tannhjul. Sjåføren, via en hånd stick, eller girskift, og fotpedal å kople inn clutchen, skifter manuelt mellom girene, og de riktige hastigheter er nådd. Imidlertid kan uerfarenhet eller misbruk ta en toll på en manuell girkasse.

Clutch slip og fiasko er den vanligste problemet i manuelle girkasser. De friksjonsplatene inne i clutch slites ned, så clutchen ikke kan engasjere seg for å tillate giring mellom hastigheter. Clutchen vil miste redskapen og "slip", faller til neste lavere gear. Clutch fiasko betyr clutchen begynner å eller ikke falle fra hverandre, og da bilen kan ikke skifte i det hele tatt.

En annen vanlig feil i manuelle girkasser er pinnen ball. En liten ball sitter i området der girspaken engasjerer med clutchen. Ballen kan slites ned og smuldre. Når den gjør det, vil giring være forskjøvet med hånden pinne.
Automatgirkasser

En automatisk girkasse gjør alle de skiftende automatisk, sensing når å skifte gir av hastighetene. Bilen føreren setter bare bilen i stasjonen eller omvendt, og den automatiske girkassen gjør resten. Når automatiske girkasser mislykkes, koster reparasjonen mye mer enn for manuelle girkasser.
Væskenivå og vedlikehold

En av de enkleste spørsmål å hindre men en svært vanlig skyldige i automatgir problemer er å ha feil overføring væske eller feil væskenivået. Bruk av feil væske kan ødelegge en automatisk girkasse. Å ha et nivå som er for lavt er i utgangspunktet spør en komplisert bunt eller metall, meshing deler til å arbeide sammen med liten eller ingen smøring. Overføringen vil begynne å skifte merkelig, lage bråk eller girene vil mislykkes.

For mye væske i overføringen fører også til problemer. Noen eiere vil oversvømme sine sendinger. Dette fører til at girene til å skumme væsken, forårsaker den til å lufte. For mye boblende og væsken vil brenne opp. Så får du det samme problemet med utilstrekkelig smøring.
Magnetventil

En måte væskenivået i en automatisk girkasse vil bli blandet opp er med en dårlig solenoid. En solenoid er en sensor som styrer en funksjon basert på en avlesning. Automatisk vann sprinkleranlegg bruke solenoider som en standard strømningsregulator. De har den samme funksjon i sendingene. Når spolen er skadet eller går dårlig, påvirker det væskenivået.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64450.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer