Slik feilsøker A /C Problemer i en bil Bil

Air condition har blitt vanlig i mange biler. Moderne klimasystem bruke et kuldemedium og en pumpe for å kjøle kupeen. Når dette systemet svikter, vil du ikke få noen kald luft i kabinen. Det er imidlertid et par ting som kan være galt med systemet, feilsøke problemet før har det løst kunne bidra til å redde deg fra en dyr reparasjon regningen. Du trenger
A /C manometer
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren på og slå viftehastigheten til "høy".

2

Vri A /C og sjekk for kald luft. Hvis det ikke er kald luft, la A /C på og motoren i gang.
3

Åpne panseret og inspisere air condition pumpe for lekkasjer. Finn lavtrykk A /C linje på bilen din er A /C system. Dette vil være et hardt stål linje med en blå hette på linjen som dekker en ventil. Fjern den blå hetten og koble A /C manometer til lavtrykk A /C linje ved hjelp av quick-connect montering på trykkmåleren. Kontroller trykket på måleren. Hvis det faller utenfor "grønn strek" på måleren, er trykket for lavt, noe som betyr at det er en lekkasje i A /C-systemet. Lekkasjer vanligvis skje på pumpen, men det kan være et fysisk hull i en av A /C linjer.
4

Inspiser A /C linjer for fysisk skade. Kjør hånden din langs stålrør. Hvis du ikke finner noen hull eller føler noen lekkasjer (de vil være merkbar), så problemet er med A /C pumpe. Du må ha pumpen erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64439.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer