Slik feilsøker Altima Problemer

The Altima er produsert av Nissan, en japansk bilprodusent. Selv om bilen er ganske pålitelige overordnede, har Altima hadde noen tilbakevendende problemer i løpet av årene som er spesifikke for kjøretøyet. Hvis du eier en Altima, vil du ønsker å gjøre litt feilsøking for å finne ut hva de vanligste problemene er. Instruksjoner
en

Start motoren. La motoren varmes opp til normal driftstemperatur. Se etter en hvit "røyk" som kommer fra eksosrøret. Denne "røyk" er faktisk damp og er forårsaket av en lekk toppakning. Nissan Altimas bygd etter 2003 har hatt noe uforutsigbare problemer med head gaskets sviktende. Din toppakning kan mislykkes så tidlig som 42.000 miles, selv om disse delene er ment å vare til 100000 av design, i henhold til levetid på pakningen oppført i teknisk service manual. Bytt pakningen umiddelbart for å hindre katastrofale motorhavari.
2

Sjekk for motor knock mens motoren er i gang. 2002 Nissan Altimas hadde notoriske problemer med motoren knock, en tilstand der kompresjon i motoren fører til at drivstoff til å eksplodere før tennpluggen har en sjanse til å tenne den. Dette, i sin tur, forårsaker at stempelet hodet for å treffe den siden av sylinderen vegger forårsaker skade på motoren. Dette kan løses ved å bytte til en høyere oktan, men hvis du ikke kan gjøre dette, eller du bruker en 91 + oktan allerede, må du ha bilen betjent av en Nissan forhandler eller en profesjonell mekaniker.

3

Sjekk for overdreven oljeforbruk. Hvis din Nissan Altima bruker mye olje (brenner opp mye olje mellom oljeskift), er det ikke normalt. Enkelte forbrukere har lagt merke til at dette skjer med 2002 og opp Altimas. Den eksakte årsaken er ukjent, men ingen synlige oljelekkasjer er vanligvis funnet av eiere med denne klagen. En mulig årsak til oljeforbruket er enten dårlige stempeltetningen ringer eller en dårlig vale pakning segl. Dette vil gi noen synlige lekkasjer, og vil brenne oljen i forbrenningskammeret. Du kan merke en svak blå røyk som kommer ut av eksosrør. Dette er den brente olje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64436.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer