Hvordan diagnostisere Auto A /C Expansion Valve Probe

Når kjølemediet er tvunget gjennom en begrenset åpning, endrer det fra en væske til en gass. Denne endringen av tilstand forårsaker at kjølemediet til å bli kald, og når den passerer gjennom systemet, absorberer det varme fra kupeen. Bilens klimaanlegg er avhengig av denne endring i tilstanden for å operere, og ekspansjonsventilen gir den begrensning som brukes for å styre volumet og trykket som strømmer gjennom systemet. Diagnoser av ekspansjon ventil feil er gjort med en A /C måleren sett. Du trenger:
A /C måler satt
Vis flere instruksjoner
en

Fest målere til A /C-systemet ved å finne lavt trykk og høy press tjenesteporter. Lavt press port kan bli funnet på den lave siden linjen mellom akkumulator (noen ganger på akkumulator) og kompressoren. Akkumulatoren er den sylindriske del er festet til systemet i nærheten passasjer side av den firewall.The høytrykks-porten er plassert på den høye siden linje mellom kondensatoren og fordamperen. Kondensatoren er radiator-lignende del plassert i fronten av bilen, og fordamperen er plassert under dash.Make at ventilene er stengt på måleren montering og feste quick-koble fra slangene til tjenesteporter.

2

Start motoren og sette A /C-kontroller til maks A /C, medium viftehastighet og omluft. La systemet til å kjøre i fem minutter for press for å stabilisere.
3

normalspor målingene vil være mellom 30 og 45 psi på den lave siden, og 200-350 psi på den høye siden . Ekspansjonsventilen kan svikte på en av to måter. Når fast åpen, gjør det to mye kjølemediet flyt, og et fall i høy side press. Trykkmåleren avlesning på mindre enn 200 psi på den høye siden vil bli sett når dette skjer. Når fast i lukket stilling, vil en høyere enn normal høy side lesing sees. Vanligvis vil dette være over 400 psi og klatre helt til høytrykks-bryteren slår ned systemet. Svært lave eller svært høye målinger på høy side sporvidde tyde på en defekt ekspansjonsventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64435.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer