Slik feilsøker Jeep Cherokee elektriske problemer

Jeep Cherokee elektriske systemet er ansvarlig for å gi strøm til alle de elektriske komponentene i bilen. De mest vanlige problemer med Cherokee system er i ladesystemet og sikringen panel. Før du bytter ut elektrisk komponent, må du feilsøke det elektriske systemet først. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sett hjulet på voltmeter til "volt".
2

Touch den røde ledningen på voltmeter til makten terminalen på batteriet.
3

Touch den svarte kabelen til minuspolen på batteriet.
4

Sjekk avlesning på voltmeter. Avlesning skal være 12,6 volt. Hvis den er under denne spenning, er batteriet utladet. Hvis den er under 12,3 volt, er batteriet i dårlig. Du må bytte batteri eller har det lades.
5

Åpne sikringen panelet under Cherokee er rattet. Vri utløserknappen på panelet og trekk panelet rett ned for å fjerne dekselet. Bruk sikringen avtrekker inne i sikringsskapet for å fjerne og inspisere hver sikringen på panelet. Sørg for at metallet stripen inne i sikringen ikke er brent eller skadet på noen måte. Erstatte eventuelle ødelagte eller brent sikringer med en annen sikring av samme strømstyrke.
6

Sjekk den eksponerte elektriske ledninger under panseret på bilen. Noen er skadet eller frynsete ledninger må erstattes av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64408.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer