Hvordan få Total Tenningsinnstilling

Total tenning timing, eller total timing forhånd, er betegnet på en plakat under panseret på de fleste biler. Hvis det ikke er plakat, ta kontakt med en service manual. Total forhånd meste avhenger av type og maling av kamaksel utnyttet. Avhengig av motoren, de fleste kamaksler har en viss overlapping. Denne overlappingen åpner innløpsventilen noen få grader før stempelet når øvre dødpunkt på eksos slag og utløpsventilen er fremdeles åpen. Du trenger
induktiv timing lys
Distributør skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen. Koble timing lys ved å koble den røde kabelen til plusspolen på batteriet, og den svarte kabelen til den negative. Koble den induktive pickup på nummer 1 sylinder og sørge for at alle ledningene er fri for alle snu objekter og eksos varme.
2

Start motoren og peker timingen lys ned på timing plate plassert på timing kjedekasse. Vri timing justering knott på baksiden av timing light til øvre dødpunkt merket på harmonisk balancer er foret opp med dyp V-kutt i timing plate. V-kutt i timing plate representerer 0 grader eller øvre dødpunkt.
3

Les nummeret under pekeren på knott. Dette representerer timing forhånd på en inaktiv. Fjern luften renere å få tilgang til throttle linkage på spjeldhus eller forgasseren. Hev rpm til 3000 og sjekke timingen igjen. Drei knotten til linjen en gang på linje med 0-graders merket på timing plate
4

Sjekk nummeret under pekeren på knotten -. Dette vil være den totale forhånd. Løsne distributør basen og vri fordeleren for å justere timing og deretter sjekker for å være sikker på at fortsatt er riktig justert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64396.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer