Saturn Manual Transaxle Problemer

Saturn ble opprinnelig opprettet for å være GMs import-fighter divisjon, et bolverk mot den kommende invasjonen av små asiatiske kompaktkameraer som ikke ville kompromittere de andre divisjonene 'amerikansk identitet. Sammenlignet med de andre merkene i GMs line-up, Saturn har produsert et stort antall manuell girkasse biler, hvorav de fleste har holdt seg ganske godt gjennom årene. Faktisk kan de fleste av Saturns overføring problemene kan spores tilbake til brukerfeil, i motsetning til den ofte anklaget fabrikk feil. Overføring vs Transaxle

transaksel skiller seg fra en overføring ved at den har en integrert differensial, mens en overføring bruker en separat, front-eller bakmontert differensial. En transaksel gjør at motoren skal plasseres mellom drivhjulene, en nødvendighet for å produsere enten midtstilt motor eller front-wheel drive biler.
Transmission Failure

5 -trinns manuell transaxle brukes i de fleste Saturns er faktisk over-konstruert for kraft produsert av motoren. De fleste overføring feil kan legges på de tunge føtter feilaktig skiftende, som ofte skader overføring interne utstyr synchronizers. Disse toothed plater hvile mellom alle de nedre sett med tannhjul, og bidra til å lette overgangen fra ett gir til den neste. Når skiftet feil, de tenner på synchros begynne å chip og erodere mot hverandre, noe som gjør det vanskelig eller umulig å enten skifte inn i eller ut av et gitt gear.

Failure Symptomer

grunn av synkron design, er tredje gir ofte de første til å gå, men noen av de tidligere to er like sannsynlig, avhengig av hvordan overføringen ble misbrukt i fortiden. Det første tegnet på synkron svikt er vanskelig å engasjere giret, hvoretter slitasje akselererer raskt på grunn av den ekstra innsats og påfølgende sliping oppstått. Mot slutten om livet sitt, kan overføring ikke bo i gir i det hele tatt, spratt Shifter i fri ved voldsom akselerasjon eller bremsing.
Failure Prevention

På et tid, ble de fleste biler som drives av folk som hadde minst noen erfaring med landbruksmaskiner som traktorer og lastebiler. Imidlertid er de fleste nye drivere vant bare til automatikk, og kanskje aldri har lært det grunnleggende om giring. Den beste måten å hindre overføring svikt er å lære riktig skiftende teknikker som dobbel-clutching og hæl-tå nedgiring, implementere dem på en konsistent basis.
Hydraulisk Clutch Failure

Saturn bruke et hydraulisk drivsystem for å operere clutchen, som er svært lik i prinsippet til et hydraulisk bremsesystem. Foten clutch driver en væske sylinder, noe som presser på en matchende sylinder i clutch å slippe den. Opprettholde riktig væskenivå i denne type system er sentralt i sin levetid og drift, så sjekk din væske ofte og endre det når de fastsatte intervaller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64393.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer