2000 Neon AC Problemer

Kort av den nesten legendariske SRT-4, kan 2000 Dodge Neon være den beste av dem alle fra både ytelse og kvalitet ståsted. Tidlig i andre generasjon er kjørt, brukt Neon ACR (American Club Racer er) overføring girutvekslinger for kjappere ytelse, men disse ble erstattet med mildere forholdstall for 2002 og oppover. I tillegg er det godt dokumentert at mange av de "finesser" laget over andre Neon livssyklus faktisk ble gjort for å kutte produksjonskostnader. Likevel har 2000 modeller i særdeleshet gjør noen feil, prime blant dem er en historie for tidlig HVAC systemsvikt. HVAC Primer

En A /C systemet fungerer ved å komprimere et kuldemedium til det punktet at den produserer varme, og deretter kjøle det med en frontmontert radiator. Den luft-temperatur gass beveger seg inn i et ekspansjonskammer, raskt avkjøle den og den vedlagte luft varmeveksler. En viftemotor sender enten utenfor luft eller resirkulert hytta luft gjennom denne lille radiator, kjøle luften før den kommer inn i hytta. Ovnen arbeider på en lignende måte, men anvender en varmeveksler som er knyttet til varm kjølevæske for å varme opp luften i stedet for kule den.
Luft resirkulasjon

ved å resirkulere kabinen, får A /C-systemet et "forsprang" på nedkjølingen. Selv om noen foretrekker å få inn frisk luft, det vanligvis ikke vil få så kaldt som resirkulert luft. Det samme gjelder for varmeapparatet, men forskjellen kan være mer overdrevet siden det er generelt lettere å kjøle luften ved 20 grader enn å varme den med 40.

Neon Re-Sirkulasjonsproblemer

På noen Neons har HVAC system resirkulering klaff vært kjent for å holde åpen permanent, trekke inn luft fra utsiden i stedet for å resirkulere kabinen. Dette problemet kan vanligvis bli differensiert fra andre AC feil ved det faktum at det vanligvis skjer med lav hastighet og tomgang. Problemet vanligvis lå et sted i fordamperen installasjon, så det er best å ha en kvalifisert mekaniker ta en titt på den.
Blåst sikringer

Noen Neons har vært kjent å blåse HVAC-systemet sikringer, som vanligvis er et resultat av en indre kompressor kort. Dette kan testes ved å koble fra AC kompressor ledningsnett, og slå på systemet med bilen kjører. Hvis sikringen går igjen, enn det er mer enn sannsynlig til viftemotoren. Hvis ikke, er det definitivt kompressoren.
AC forårsaker strømbrudd
p Det er normalt for en hvilken som helst bil, spesielt en firesylindret, for å oppleve en nedgang i akselerasjon med AC på. Men hvis bilens ytelse merkbart forverres, så enten du kompressoren er i ferd med å fryse opp, eller det er et problem med motoren. Sjekk din hovedmotoren jordkabel først, som Neons har en notorisk dårlig negativ elektrisk tilkobling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64391.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer