Hvor å Fastsette Front End Risting på en Jeep Cherokee

Identifisere problemer i biler kan være en lang og vanskelig prosess. En front end risting kan tilskrives en rekke årsaker: bilen er ute av stilling, dekkene være ute av balanse, de bremseskiver blir vridd, eller en foring blir korrodert. Begynn med de enkleste reparasjonene først, og jobbe deg opp til mer vanskelige oppgaver. Du trenger
Floor jack
Jack står
låseskivene
Sockets
nysgjerrige gaffel
Hammer
New foring
Vis mer Instruksjoner

1.

Bruk gulvet jack å løfte den fremre enden av Jeep utenfor bakken. Sett inn to bukker under forakselen slik at du har mer plass til å se under. Starte med å undersøke alle leddene i forstillingen. Ethvert sted som beveger seg med suspensjonen bør ha en gummi eller polykarbonat foringen for å dempe metall på metall friksjon. Foringer er ca 1/2-tommers tykk, og er vanligvis svart eller grå fra fabrikken. Disse foringen ikke slites ut, og denne prosessen kan være sped opp av aggressiv kjøring, off road bruk, og av kjøretøyet være ute av stilling. Sjekk sporet bar, pressbolt, dra linken og akselen kobling. Hvis en foring må byttes ut, bruke riktig socket og skralle for å fjerne bolten og nøtter, og sette inn en ny foring. Avhengig av hvor de befinner seg, kan nøtter være 1/2-tommers, 5/8-inch eller 9/16-inch.
2

Fjern forhjulene ved å fjerne mutrene som holder dem på plass. Se på førersiden rotor og se etter ujevn slitasje, brennmerker eller korrosjon. Spinn rotoren for hånd og prøve å se om rotoren spinner jevnt. Hvis en rotor er skjev, kan det føre til at bilen rister når bremsene brukes. Hvis rotoren må skiftes, fjern de to caliper boltene som holder bremseklossene til rotoren og sett dem til side. Pass på å ikke la bøylen henger løst fordi det vil skade bremsen linjen. Bruk hammer og banke forsiktig på innsiden av rotoren. Skyv rotoren av og erstatte den med en ny. Fest bøylen og pads til rotoren og skru ned kalipperens bolter.
3

Ta dine dekk til en lokal dekk butikk og få dem sjekket for å se om de er riktig balansert. De fleste butikker betalt rundt $ 20 for å sjekke saldoen, og denne prosedyren tar bare ca 10 minutter. Med dekkene sjekkes og tilbake på bilen, test drive Jeep for å se om problemet er løst. Hvis ikke, ta bilen til en garasje og har servicemekanikere preform en justering. Avhengig av Jeep-modellen, kan du være i stand til å gjøre dette selv. Hvis Jeep har en solid forakselen og en justerbar track bar, så kan du justere linjen for å justere innretting. Unbolt den nedre ende av sporet bar fra den akselhus. Bruk av trådene ved den nedre ende av sporet bar slik at sporet bar passer inn i holderen, mens hjulene er rett frem. Sett sporet bar og skru den på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64382.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer