Slik feilsøker Transmission Problemer

overføringer kan funksjonsfeil for en rekke årsaker. Enten du har en standard eller automatisk girkasse, fungerer overføring hovedsak den samme - den overfører kraften fra motoren til drivhjulene via et tannhjul system. De fleste moderne overføringer bruker et planetgir system som bruker en giret i sentrum av flere tannhjul som "flyte" rundt sentrum gear, kalt en "soltannhjul." Når du begynner å få problemer med overføringen din, feilsøke problemet før du tar den til en overføring butikk. Instruksjoner
en

Sjekk fargen på girolje. Trekk ut peilepinnen fra girkasse filler halsen. Hvis overføring væske er brun, er det sannsynlig brent. Hvis det lukter brent, så åpenbart at det er. Har væsken endres umiddelbart for å hindre alvorlige skader.
2

Sjekk for grove skift mens i "drive". Hvis sendingen ikke er en automatisk, er grov skiftende ofte symptomatisk for lave overføring væske nivåer. Dette er enkelt å fikse. Trekk ut overføring peilepinnen og tørk av med en fille. Se på enden av peilepinnen. Det vil være en nedre og øvre merke på enden av peilepinnen. Fyll overføring gjennom filler halsen hvor du trakk ut pinnen (ved hjelp av en trakt) til væskenivået er mellom øvre og nedre merket på peilepinnen. Jevnlig kontrollere væskenivået ved å sette peilepinnen ned i filler halsen og trekke den ut igjen.
3

Lytt for noen unormal rallende kommer fra overføringen. Overføringen utgivelsen gaffel er vanligvis den skyldige. Den rallende skjer fordi gaffelen er for løs og må strammes. En kvalifisert mekaniker bør gjøre denne jobben.
4

Lytt for støy som kommer fra overføringen mens den står i fri. Dette kan være en indikasjon på en skadet innspill utstyr peiling. eller en skadet utløserlager. Begge spørsmålene må bli løst ved en overføring butikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64333.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer