Hvordan finne en Auto Vacuum Lekkasje

Pinpointing et vakuum lekkasje kan være vanskelig, siden så mange av enhetene som brukes på dagens biler og lastebiler er vakuum-operert under panseret, og du bestemmer hvor du skal begynne kan være forvirrende. De vanligste kildene til vakuum lekkasjer er vakuum slanger og inntak manifold pakninger. Nøkkelen til å påpeke årsaken er å identifisere det generelle området under panseret der vakuum lekkasjen er, og finne årsaken. Du trenger:
Kan av forgasseren /inntak renere
Vis flere instruksjoner
en

en visuell inspeksjon. Sjekk alle de under avtrekk vakuum slanger, koblinger og plast linjer for oppmykning, kollapset og sprekkdannelser. Vær spesielt oppmerksom på PCV-og gassutslippene systemer. Dampene i disse to systemene angriper gummi, og er en vanlig kilde av vakuum lekkasjer. Erstatt alle bløte, forverret, eller kollapset slanger og koblinger. Store lekkasjer kan identifiseres av en avslørende susing. Hvis ingen visuelle lekkasjer oppdages, gå til neste trinn.
2

Sakte sprøyte carb /inntak renere rundt inntaket manifold og spjeldhus, med motoren i gang. Hvis vakuum lekkasje er en av disse pakningene, vil spray gjenopprette air-fuel ratio stund og turtallet vil endre seg som et resultat. Gå sakte og vente til motoren for å stabilisere før han flyttet til neste område. Enhver sted at sprayen, forårsaker en forandring i motorens turtall er kilden til et vakuum lekkasjen. Unngå sprøyting renere direkte inn i inntaket skrift. Dette vil gi en falsk indikasjon på en lekkasje. Hvis det ikke oppdages lekkasje under denne testen, gå til neste trinn.
3

Pinch hver sugeslangen stengt inntil den som endrer turtallet er funnet. Begynn på spjeldhus og eliminere dem en etter en, og deretter flytte til eventuelle gjenværende vakuum trær (disse er multi-portet vakuum tees som leverer vakuum til mer enn én enhet) ligger på manifold, brannmur eller fender godt. Vær spesielt oppmerksom på den store vakuum slange festet til brems booster. En stikker ventil eller sprukket membran i booster er en vanlig vakuum lekkasje source.If noe vakuum lekkasje er funnet under denne testen, er det ingen vakuum lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64326.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer