Slik feilsøker Ford SUPERDUTY Brake Light problemer

Brake-lys problemer på Ford Super Duty er forårsaket av en av få saker. En defekt sikring, feil ledninger på huset terminal og en blåst pære er de vanligste problemene. Av og til kan det bremse lysbryter mislykkes. Men før du går utskifting av deler, feilsøke problemet først. Instruksjoner
en

Sjekk sikringen. Dette er alltid det første du bør gjøre når du feilsøker bremselys problemer. Fjern sikringen panelet under rattet ved å trekke den ned. Noen F-serie Super Duty lastebiler har en utløseren du må løfte opp for å fjerne sikringen luken. Fjern sikringen for bremselysene ved hjelp av sikringen avtrekker på sikringen dekselet. Bruk sikringen diagrammet for å finne sikringen for bremselys. Hvis sikringen er gått, bytt den ut med en sikring av samme strømstyrke.
2

Sjekk brems lyspærer. Pærer Blås ut, så sjekk dem hver sjette måned. Den enkleste måten å sjekke pærene er å slå på frontlyktene. Siden det er lite sannsynlig at begge bremselysene ville være ute på samme tid, for å tråkke på bremselysene sørge for at de lyser. For å være sikker på at bremselysene ikke er blåst, fjerne pære fra huset. Få tilgang til bulben under kjøretøyet. Fjern ledningene som går til bremselys ballast og fjerne pære ved å dreie den mot urviseren og trekke pæren ut av huset. Kontroller glødetråd å kontrollere at den er intakt.
3

Sjekk ledningene som går til bremselys boliger. Hvis det er noen fysisk skade på ledninger, må det repareres av en profesjonell mekaniker.
4

Sjekk bremsen lysbryter. Bryteren kan kontrolleres ved å trykke på bremsepedalen. Hvis pærene ikke er blåst, sikringen er ikke blåst, og ledningene er i god form, og du fremdeles ikke kan få bremselysene å lyse, er problemet sannsynligvis en defekt bremselys bryteren. Dette må være betjent av en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64291.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer