Problemer forårsaket av O2 Sensor

En bilens O2 sensor er en viktig komponent i å holde bilen i smidig rekkefølge. Det er mange faresignaler som er forårsaket av problemer med O2 sensor og følgende vil hjelpe deg å diagnostisere hva disse symptomene er, og hvordan de påvirker kjøringen din. Problemer med drivstoff, sjekk motoren lys

O2 sensor ofte er hovedproblemet med dårlig drivstofføkonomi. Mens andre deler av bilen kan hindre din gass kjørelengde, hvis du merker at det ikke er blitt bedre etter en melodi opp, kan det være et problem forårsaket av O2 sensor. O2 sensoren er utviklet for å sende en elektrisk impuls til bilens datamaskin når det er mer drivstoff i drivstoff /luftblandingen. Hvis sensoren er utslitt eller har sluttet å virke, så luft /drivstoff ratio vil være feil og ekstra gass vil bli brukt, forårsaker bilen til å kjøre "rike".
Long Term Effekter

Dette problemet fører til mer enn bare dårlig drivstofføkonomi. Den ekstra drivstoff kan forårsake misfires fra gnist din plugger blir mettet med ekstra gass sammen med backfires fra eksos som den ubrukte gassen antennes når det kommer ut motoren. Når bilen begynner å bli tent, vil check engine lyset automatisk varsle deg om at noe er galt, men det vil komme opp som en feiltenning som det godt kunne være. Den enkleste måten å fortelle hva problemet er ville være å først sjekke tennplugger. Hvis de fortsatt er god, så får din O2 sensor ville være neste trinn.

Feiltenning og backfiring er dårlig, ikke bare for bilens forbrenning, men også for miljøet som de la ut røyk og forbrenning i luften øker hydrokarboner og dårlige gasser som utslipp lover forbyr. For folk i jurisdiksjoner med strenge utslippskravene lover, kan ha en dårlig O2 sensor godt føre til at bilen til å mislykkes sitt utslipp test. Problemet må løses før bilen passerer testen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64283.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer