Slik hindrer du en motor fra overoppheting

Når bilen eller lastebil begynner å overopphetes den beste tingen å gjøre er å håndtere det problemet umiddelbart. En motor som er overoppheting betyr at det er mye belastning på innvendige og noe ikke fungerer som den skal. Hvis ikke behandles med en gang, kan det føre til store skader og penger ut av lomma for reparasjoner. I denne artikkelen vil du lære hvordan man skal håndtere denne type situasjoner og måter å holde fra å skade kjøretøy motor. Du trenger
Overoppheting Car
kunnskap fra denne artikkelen
Vis flere instruksjoner
en

Du kan fortelle veldig lett hvis motoren er overopphetet. Det er en temperaturmåler på dashbordet. Nålen bør være midt i mellom blå og rød eller varm og kald. Hvis nålen er i det røde, trekke over umiddelbart. Du må iverksette tiltak for å få motoren kjøles ned. Når du trekker over til siden sørge for at er trygt av veien langt fra trafikk.
2

Når blir dratt over stenge bilen av. Deretter vrir om nøkkelen ett klikk, og slå på varmen full blast. Du vil ønske å rulle ned vinduene og komme seg ut av bilen etter å gjøre dette. Sette varmen på vil bidra til å trekke noe av varmen ut av motorrommet, hjelpe til med nedkjølingen.
3

Trekk panseret slipp for å løse panseret. Kom deg ut av bilen, åpne panseret og støtte den opp. Vær forsiktig når du berører panseret det kan være varmt.
4

titt på motoren og se om du kan merke noen åpenbare skader som kan føre til at bilen blir overopphetet, for eksempel en ødelagt belte eller fan, kjølevæske lekkasje eller noen form for rusk fast i motoren eller blokkerer radiator.
5 p Hvis alt under panseret ser visuelt normal og det er ingen damp av røyk som kommer fra motoren, vent i ca 15 til 20 minutter for motoren avkjøles deretter prøve og holde det opp. Hvis temperaturmåleren er normal kjøring bilen til nærmeste bensinstasjon og ser dem har på det. Hvis motoren er fortsatt overoppheting det beste alternativet er å ringe en bergingsbil. Kjøring med en overopphetet motor kan føre til flere skader og koste deg mer penger i det lange løp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64273.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer