S-10 Dynamo Feilsøking

Chevrolet S10 Pickup-serien ble produsert med en 12-volt vekselstrøm generator system koblet til en enkelt batteri. Standard 105-amp dynamo kan gi nok strøm til å lade batteriet og kjøre dumperen mens i drift, men kan slites ut og må skiftes ut. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan feilsøke dynamo av en S10 i ca 20 minutter. Load Testing

Ta dynamo til en lokal auto deler butikken og få den testet. De fleste deler butikker og noen verksteder vil teste dynamoen på en benk verktøyet og sjekke det for elektriske problemer. En normal dynamo vil sette ut over 14 volt, og hvis det synker til under 13 volt mens "loaded", den har en dårlig spenningsregulator, eller intern slitasje, og må bygges opp igjen.
Sounds

Lytt etter rare lyder som oppstår med motoren i gang fra plasseringen av dynamoen. Chevrolet S10 har en serpentin belte som slynger seg gjennom de ulike drivhjul, inkludert dynamoen tallet. En skarp angiveri lyd kan indikere en slipping belte, som ikke ville spinne dynamoen og undercharge systemet. Et strengt malende kunne være en indikasjon på dårlige dynamo lagrene, ved midten av enheten remskive aksel. Et høyt humming eller tikkende lyd, mens sjeldne, er forårsaket av en elektrisk feil i dynamoen er spolene, som er dissipating anklagen tilbake inn i lastebilen. Dette er normalt ledsages av "Blinkende" lys eller tilfeldige blåst sikringer.
Ground

Sjekk dynamoen er jordledningen, festet til motorblokken med en hex -head bolt, for en solid forbindelse. Dette er ofte den mest oversett del av systemet, og kan føre til at de fleste av de problemer som er beskrevet ovenfor når det blir stående løst for lenge. En kortsluttet eller svak bakken kan føre til lastebilens batteri å sakte dø, da det ikke mottar riktig kostnad. Mangelen på en jord kan også føre til generatoren for å kortslutte. S10 dynamoer har en intern spenningsregulator, en følsom elektrisk komponent som kan bli skadet også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64249.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer