Chevrolet Motor Problemer

Chevrolet bruker stempel forbrenningsmotorer i de fleste av sine produkter, og mens de fleste er produsert vel, noen har iboende designfeil og selv minnes. Mange forskjellige størrelser av Chevrolet motorer vil ha de samme feilsøking teknikker, som de alle bruker lignende deler. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan oppdage problemer med en Chevrolet motor i ca 30 minutter. Sjekk Fluids

ut om de væsker er fylt til riktig nivå og er det riktig farge og tilstand ved hjelp av en lys-farget tøy for å sjekke den relative dipsticks. Motoren peilepinnen for mange Chevrolet-modellene er farget gul og normalt ligger på venstre side av motoren. Oljen bør være en gyllen gul farge og ikke lukter brent. Automatiske girkasser har sine dipsticks på baksiden av motorrommet og er noen ganger farget rød. Fluidet bør være en gjennomsiktig rød farge, ikke brunt eller svart, og bør heller ikke lukter brent. Kjølevæske og bremsevæske har ikke dipsticks, men de har reservoarer som kan inspisert av øyet. Kjølevæsken bør være ren og farget grønn eller rød (chevrolets med DexCool har rød kjølevæske), og bremsevæske bør være en gyllen gul farge. Skitne eller lav væsker kan indikere mekaniske skader.
Datamaskinen

Chevrolet biler er utstyrt med en innebygd diagnosesystem og har vært siden tidlig på 1980-tallet. Andre sensorer og mer avansert programmering har utviklet datasystemer i gunstig verktøy for å analysere motor atferd. Ved å bruke en skanning verktøyet satt inn i OBD-II porten under førerens side kick panel, kan alle motoren feilkoder lastes ned og vises for forskning. Når en sensor avgjør et problem, lagrer maskinen riktig kode, og kan lyse opp "Tjenesten Engine Soon" lyset på dashbordet. Mens disse kodene er vanligvis ikke beskrivende for hele saker, kan de lede mekaniker til et utgangspunkt for å se på problemet.
Design

Forskning minnes for den aktuelle bilen, og sjekk med en lokal Chevrolet forhandler for å se om reparasjon kan utføres uten kostnader. Dessverre var mange problemer designfeil som ble tydelig etter at bilen eller lastebil ble produsert. Hvis disse feilene kan betraktes sikkerhetsrisiko, bilforhandleren vanligvis reparerer dem gratis (eller en redusert pris).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64248.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer