Chevrolet lastebil bremsen

Chevrolet pickup lastebil har hatt flere bremsesystemet oppgraderinger siden det er starten, for det meste til utformingen av friksjonsoverflater på hjulene. Den hydrauliske master sylinder design har holdt seg relativt uendret siden 1950. Problemer som har oppstått fra produksjon, materialer eller mangel på riktig vedlikehold kan bli oppdaget raskt på grunn av den iboende enkelhet av systemet. DOT-3 væske

Sjekk væskenivået tilstand og fylle nivå ved å inspisere master sylinder, som ligger i motorrommet på førersiden brannmur. Kraften booster vil ha et lite reservoar på forsiden, med en fjernbar hette. Denne hetten vil enten bli holdt på plass med en wire klemme (for metall caps) eller plast tappene på alle fire hjørner (firkantede plast caps). Inne er det to boller som er fylt med en gylden væske - bremsevæske - atskilt av en fri-flyt barriere. Undersiden av lokket vil ha en gummipakning som passer inn i disse to skåler, og pakningen bør være fri for smuss og opprettholde en god tetning. Standarden væske siden slutten av 1960-tallet har vært DOT-3, som har en høy varme toleranse, fylt på master sylinder til trykktesting av væske linje til hvert hjul. Linjene skal utluftes ved hver vedlikeholdsintervall ved lindrende bleeder nippel på bøylen (eller hjul sylinder), deretter etterfylling av hovedsylinderen for å fjerne eventuell luft ut av systemet. Problemer som kan oppstå er formørket væske, lavt trykk, skadet sel eller lavt væskeinntak, vanligvis forårsaket av høy varme i samspill med ulike komponenter.
Elektronikk

flere tilbakekallinger har vært plassert på Chevrolet pickup lastebil serien på grunn av problemer med ABS-systemet, i bruk siden tidlig på 1990-tallet. Hver forhjulet har en sensor og aktuator som styres elektronisk av datamaskinen, og disse sensorene kan mislykkes, forårsaker et tap eller reduksjon av bremsekraft. De fleste tilfeller er løst ved en erstatning av denne sammenstilling, noe som krever fjerning av bøylen. Hvis disse systemene har problemer, bør ABS lyset tennes i måleren klynge, og det vil være en feilkode lagret på datamaskinen.
Riktig vedlikehold
< p> Opprettholde utskiftbare og gjenbrukbare deler (pads, sko, rotorer og trommer) som kreves for å holde bremsene fungerer normalt. Chevrolet tucks hadde bak sko og trommer helt til 1990-tallet, når bryteren ble gjort til fire hjul skivebremser. Denne bryteren komplisert bakre bremsesystem, og mange problemer har oppstått fra dårlig vedlikehold av de interne parkeringsbrems sko. Fronten pads installert fra fabrikken har vært kjent for å skape problemer med vibrasjoner når de deformere rotorene, og utskiftninger bør være keramikk, ikke semi-metallic.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64236.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer