Toppakning Problemer

The toppakning er laget for å forsegle den plassen der motoren ventil tog og motoren sylinder blokk kommer sammen. Motorblokken og ventil tog hodet er omgitt av kjøling kanaler som gjør at vann fra radiatoren å sirkulere mellom dem, og holde motoren fra overoppheting. Toppakning selv blir en kritisk komponent ved forsegling av eventuelle kjølevæske kommer inn i motoren skikkelig. Blåst toppakning symptomer

Hovedproblemet med head gaskets er at de blir "blåst" eller begynner å lekke mellom topplokk og motorblokk. En lekker toppakning vil tillate kjølevæske å lekke inn i sylindrene, forårsaker en hvit røykfylt utslipp og en mulig sukkerholdig søt lukt.

De første symptomene som du kanskje merke bak rattet er en grov kjører motor eller en som begynner å bli tent. Check engine lyset kan komme på, eller bare flimmer, og det kan være et tap eller makt også. Hvis du sjekker under panseret, kan du finne en mystisk tap av radiator væske som ikke lekker fra slanger eller inventar. Hvis noen eller alle av disse symptomene oppstår, kan du ha en blåst toppakning.

Du kan ta hvilken som helst bil som du kan ha tvil om til en kvalifisert mekaniker og har motoren trykktestes. Denne fremgangsmåten vil avgjøre om det er en lekker toppakning problem, eller noe annet som har gått galt.
Manuell løsning

Den mest opplagte måten å reparere en lekk hodet pakningen er å ha den erstattet, av en kompetent mekaniker eller deg selv. Den faktiske kostnaden av pakningen vil være lett overkommelig, men kostnaden av arbeidskraft fra en bil butikk vil sette deg tilbake hundrevis av dollar.
P Hvis du kan gjøre dette selv, vil du spare mye penger, men avhengig av ditt ferdighetsnivå og riktig verktøy, gjør det ta en dag eller to for ferdigstillelse. Veie at når du vurdere å bytte ut ditt eget toppakning.
Additive løsning
p Det er en radiator tilsetningsstoff laget med natriumsilikat som vil koble opp mindre toppakning lekker, og kan være verdt et skudd før du tar det inn eller gjøre det selv. Disse natriumsilikat tilsetningsstoffer kan finnes på de fleste automotive butikker, og Chrysler setter denne formelen inn i sin frostvæske for lekkasje forebygging, så dette er ingen fly-by-night formel.

Du må koble varmeapparatet kjernen og skylle frostvæsken ut før du setter den inn, men det vil ta mye kortere tid enn en toppakning erstatning. Når behandlingen er ferdig, skylle ut fangstskuta og erstatte med ny frostvæske.

Følg instruksjonene for tetting hodet pakning på pakken, som de vil vanligvis be deg om å legge den først og deretter kjøre bilen for en viss mengde miles å tette lekkasjen. Som sealer tar tak, vil du merke en jevnere kjører motor og en liten gevinst av makt. Enhver hvit røyk fra eksos din vil forsvinne, og forseglingen vil bli fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64208.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer