Slik feilsøker Fuel Filter

The drivstoffilter er den komponenten som filtrerer forurenser ut av drivstoffet går til motoren. På de fleste biler er filteret plassert på undersiden av hetten på passasjer side, festet til brannmuren. Du bør sjekke og erstatte drivstoff filter etter ca 30 000 miles, men et drivstoffilter kan bli tett før den anbefalte 30 000-mile levetid. Du må gjøre noen feilsøking for å bekrefte at filteret er problemet. Du trenger
Open-end skiftenøkler
Oppsamlingspanne
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og kontroller tomgang. Det bør slå seg ned til ca 600-800 RPM når motoren har nådd normal driftstemperatur.
2

Sjekk om motoren går på tomgang rough hele turtallsområdet. Dersom motoren steiler eller nøler hele turtallsområdet, kan det tyde på en skitten drivstoffilter.
3

Shut bilen av.
4

Bruk en åpen fastnøkkel til å løsne, men ikke fjerne, tjenesten bolt fra toppen av dieselfilter. Ta til tjenesten bolten mot klokken.
5

Bruk en fastnøkkel til å løsne, men ikke fjerne, banjo bolt som sitter på motsatt side av tjenesten bolt.
6

Place en fangst fat under drivstoffilter.
7

Start kjøretøyet. Som drivstoff beveger seg gjennom filteret, bør det lekke fra både service og banjo bolter. Hvis den ikke gjør det, så drivstoffilter er tilstoppet og må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64204.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer