Slik feilsøker en Honda Civic Dynamo

Å riktig teste en dynamo, skal batteriet være i god stand. Den må ha en full ladning og ingen døde eller kortsluttet celler. Honda Civic dynamoer er vurdert for maksimalt strømstyrke utgang, selv om dette totale produksjonen Rangeringen er kun en flash-rating. Dette medfører at dynamoen kan gi denne strømstyrke i en meget kort periode. Strømstyrken avhenger av året av Honda Civic. Dynamoen varmer opp raskt på dette maksimal strømstyrke utgang og vil ødelegge seg selv hvis det er nødvendig for å opprettholde denne produksjonen. En dynamo bør kjøre på ikke mer enn 30 til 40 prosent av maksimal effekt. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk spenningen på stasjonen belte og sørg for at den er stram nok slik at dynamoen ikke er forsinket .
2

Vri voltmeter til 20-volts skala og undersøke de positive og negative polene på batteriet. Spenningen skal være 12.05 til 12.07 volt. Hvis ikke, må du lade opp batteriet.
3

Sjekk batteriet for spenningsfall som bilen startes. Spenningen skal ikke synke under 10,5 volt. Hvis det faller under 10,5 volt, har batteriet en dårlig celle og må skiftes.
4

Kontroller spenningen på batteriet med motoren på tomgang og se etter 14,5 volt pluss eller minus 0,8 volt . Slå på frontlyktene og air condition og se voltmeter for å sørge for at spenningen ikke faller under 13,8 volt. Hvis spenningen observert var mindre enn disse parametrene, en eller flere av diode bankene er dårlig og dynamoen må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64201.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer