Torsion Bar tilpasningsproblemer

torsjonsstag brukes på uavhengige forhjulsoppheng systemer i stedet for spiralfjærer. De gjelder press nedover til nedre kontroll arm. I tillegg, de tillater en liten vridende bevegelse av suspensjonen i henhold til behov, men benytter en motstand mot vridning gjennom vridningsstivhet. De er populære i firehjulsdrevne biler, men kan også finnes i store biler, små biler og store lastebiler. Kjørehøyde kan også manipuleres ved å justere torsjonsstag som kjører sidelengs langs både venstre og høyre side av forstillingen. Kjørehøyde

Mange off-road entusiaster liker å skru de torsjonsstag opp til stive hjuloppheng foran og å heve fronten på bilen for å støtte større dekk eller kjøretøy heiser. Torsjonsstag tillate en variasjon av suspensjon høyde, ansette en justering bolt som kan strammes for å heve suspensjonen eller løsnes for å senke suspensjon. Dette kan skade innretting, samt at det går ut andre komponenter, som for eksempel på drivakselen og chassisdeler. Spy torsjonsstag opp ved å stramme justering bolt vil bruke mer press til nedre kontroll arm enn de originale spesifikasjonene. Dette vil posisjonere vinkelen på drivakselen og kan føre til for tidlig slitasje på skoene til drivakselen og forårsake angre stress på styrestagenes tilkoblinger. Det kan også påvirke stivheten på forhjulsoppheng og skape negativ eller positiv camber på hjulene. Camber er en justering justering basert på den vertikale stilling av dekket. Hvis slitebanen på dekket ikke kontakt veien kategorisk, vil tidlig edge-slitasje av dekk forekomme.
Justeringsbolter

Et stort problem med torsion bar justeringer kan skje med justeringsbolten på baksiden av den torsjonsstav. Fordi de er utsatt for miljømessige elementer, kan boltene gripe i sin stilling av torsjon seter. Jo eldre kjøretøyet, jo høyere potensiell økning av bolten mobilitet. Knipser boltene er ikke uvanlig når du prøver å gjøre torsion bar justeringer, spesielt ved ansettelse av trykkluftverktøy.

Et annet problem på enkelte anvendelser av torsjonsstag er de som ansetter øvre mutrene. Den ene siden kan gi fri passasje, mens den andre kompliserer prosedyren ved å plassere eksos eller tverrbjelken komponenter i veien. Disse programmene trenger å løsne låsemutter å justere torsjon bar og vanskelighetsgraden bruker en eller begge av nøtter kan sammensatte oppgaven.
Målinger
< p> En nøyaktig måle av torsjonsstav justering ville være å måle høyden av kjøretøyets base på bakkenivå til bunnen av fenderen også. Å gjøre dette hjemme kan være et problem hvis innkjørsel eller garasje du utfører målingen på er ikke helt i vater. Ideelt sett en justering stativ bør brukes i en låst og nivå posisjon. Mens det er ikke en krise hvis målingen av den ene siden er litt annerledes enn de andre, bør kompensasjon av førersiden bli vurdert når en person kjører bilen. Målingene tas normalt når bilen er tom, men legger til en driver på venstre side med ingen passasjer på venstre side, og dette kan skape en litt annen måling.

Et annet problem med å justere torsjonsstag er at du 're manipulere ri høyde av kjøretøyet, noe som kan ha negativ offset innretting utførte operasjoner. Spesifikasjonene i mest alle justering butikkene er basert på originale posisjoner av originalt utstyr. Når det er manipulert, kan samkjøre bilen skikkelig blitt vanskeligere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64198.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer