Hvor å Test en Fuel Pump på en 1999 Dodge lastebil

The drivstoffpumpe i en 1999 Dodge lastebil ligger i drivstofftanken, og det er en retur-mindre pumper med en regulator som en integrert del av pumpen. Over en tidsperiode vil alle brennstoffpumper oppbrukt. For at et innsprøytningssystem å fungere skikkelig, må den opprettholde en viss drivstoff trykk og volum i tillegg. Bensinpumpe svikt kan oppleves med flere forskjellige symptomer. Hvis drivstoffpumpen ikke mislykkes helt, kan det fortsatt operere, men på en ubrukelig volum eller trykk. Dette vil føre til en dårlig motor som går med mangel på kraft eller nei start. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Glass Quart jar
Drivstoffledningen koble verktøyet
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Slå tenningen tasten på og lytte etter den kjente summingen av bensinpumpen. Hvis den ikke kan bli hørt, åpner tanklokket og lytte etter pumpen for å komme på som hjelperen blir nøkkelen på. Ta av lokket på Schraeder ventilen på fuel rail som strømmer drivstoff sprøytebrukere. Tre drivstofftrykket tester slangen på denne koplingen.
2

Vri tenningsnøkkelen på og observere drivstofftrykket. Det kan være nødvendig å sykle de viktigste to eller tre ganger for å bygge trykket. Det bør registrere 49 pounds av trykk hvis det fungerer.
3

Sjekk bensinpumpen sikringen og releet for operasjon hvis trykket i forrige trinn var 49 pounds av press eller hvis det var ikke noe trykk. Bruk voltmeter og sjekke over sikringen for 12 volt. Skift ut sikringen hvis blåst. Trekk releet og sjekk for 12 volt på en terminal med nøkkelen av. Vri om nøkkelen og sjekk for en ny terminal å ha makt. Hvis det ikke er strøm til den andre terminalen når nøkkelen er slått på, er det et ledningsnett problem mellom datamaskinen og stafetten.

Å sjekke pumpen for drift, sette voltmeter på ohm og sjekke den andre to terminaler som ikke har kraft for en grunn. Når bakken er plassert, hoppe terminalen som hadde strøm med den nøkkel av og den siste terminal som ikke var til jord eller hadde makt. Denne terminalen er til drivstoffpumpen. Hopping disse to terminalene vil slå på pumpen hvis det fungerer som det skal. Sjekk om pumpen fungerer og drivstofftrykket den produserer. Hvis pumpen fungerer, bytter stafetten. Hvis pumpen ikke fungerer, er pumpen defekt.
4

Kontroller pumpen for volum. Fjern Schraeder ventil kjernen fra drivstoff rail og bruke et stykke slange som passer sikkert over gjengede enden av Schraeder og den andre enden i en glassbeholder. Cycle nøkkelen av og på to ganger slik at 5-sekunders intervaller mellom sykling. Se glassbeholder for mengden drivstoff flyt og volum. Glasset bør inneholde 3-5 gram av drivstoff. Hvis svært lite drivstoff er tydelig, er drivstoffpumpen defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64193.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer