Trenger jeg å endre svinghjul & the Clutch?

På en manuell girkasse bil, clutch og svinghjul er de to viktigste komponentene ansvarlig for overføring av kraft fra motoren til overføring. Hvis en av dem svikter, vil bilen ikke kjørbar. Gjenkjenne når hver komponent svikter eller i ferd med å svikte, samt når du bør bytte dem ut i løpet av annet vedlikehold. Clutch

clutch forsamlingen består av clutch armen eller regulator, clutch plate og utløserlager. Når du trykker inn clutchpedalen, løfter clutch aktuator clutch platen vekk fra svinghjulet, slik at driveren til å skifte gir og /eller plassere bilen i "nøytral".
Svinghjul

Svinghjulet er grensesnittet mellom clutch mekanisme og overføring. Det er en stor metall-plate, med en serie av tenner rundt sin ytterkant, og det ligner et stort utstyr. Formålet med tennene er å la starteren å engasjere det, og dermed trekker motoren rundt

Problemer

clutch plate kan bli slitt.; Dette er en normal konsekvens av kjøring, og vil skje i intervaller på 60,000-100,000 miles, avhengig av kjøreforhold. Når sterkt slitt, vil clutch "slip", mister trekkraft mot svinghjulet, og dette vil føre til at motoren racing uten å overføre makt til sendingen, spesielt under belastning eller hard akselerasjon

utløserlager kan også. bli slitt. Dette vil resultere i hard drift av clutch mekanisme, støy, vibrasjon eller "chattering." På dette punktet, må lageret skiftes ut.

Svinghjulet kan også lider av ødelagte og /eller slitte tenner. Dette kan føre til at starteren ikke klarer å engasjere seg skikkelig.
Når skal Bytt

Når du merker clutch "glidning", er det vanligvis fordi clutch platen er slitt. Andre mekaniske problemer med clutchen kan være forårsaket av en svikt i utløserlager. Du bør bytte begge deler som en enhet, selv om bare én er slitt, fordi arbeidskraft for å erstatte begge deler er dyrt, og de delene selv er rimelig; sammen, vil en ny clutch plate og utløserlager koste ca $ 150-200 per 2009, men arbeidsmarkedet for å erstatte dem vil være omtrent det dobbelte beløpet.

Du vil sjelden må skifte svinghjulet, men svinghjulet bør reasfaltert når clutch platen er erstattet i en høy kjørelengde bil, og som lett kan gjøres når koblingen sammenstillingen er fjernet.

I tilfelle av andre reparasjoner som involverer vesentlig demontering av drivverket, slik som fjerning av motor, transmisjon eller drivakselen (e), er det en veldig god idé å erstatte clutch plate og utløserlager som en selvfølge, siden disse komponentene er nå utsatt for enkel demontering. Dette kan spare hundrevis av dollar i fremtidige reparasjonskostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64179.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer