Bil Kjøling System problemer

For å feilsøke problemer i bilen kjølesystem, følger en enkel og grunnleggende strategi. Spør deg selv noen spørsmål og skrive ned svarene for å hjelpe deg finne problemet: Er systemet overoppheting eller lekker? Når oppstår problemet? Kan du høre noen lyder som kommer fra motorrommet? Hadde problemet starter etter at systemet er blitt reparert? Deretter gå over denne serien av vanlige systemproblemer å hjelpe deg med å finne og fikse det. Lekkasjer

Place et stykke papir under motorrommet for å hjelpe deg å finne arealet av lekkasjen og unngå å forlate en plass på oppkjørselen din. Så sjekk kjølevæske slanger.
Radiator
p Hvis systemet er overopphetet, sjekk og rengjør radiatoren for rusk som kan blokkere den frie flyten av luft.

Termostat
p Med motoren kald, start motoren og fjern radiatorlokket. Vent på at temperaturen i motoren til å stige. Dersom kjølevæsken ikke beveger seg når du titte gjennom radiatoren halsen, kan termostaten bli sittende fast i lukket stilling, slik at motoren går varm. Erstatte den.
Nivå

Kontroller kjølevæske reservoaret og sørge for at nivået er mellom lavt og fullt merkene. Hvis du må, bare legge til en 50/50 prosent blanding av rent vann og frostvæske.
Noises

Idle motoren og lytte etter merkelige lyder som kommer fra vannet pumpe. Hvis pumpen ikke fungerer som den skal, kan kjølevæske ikke sirkulerer skikkelig gjennom systemet.
Belter

Sjekk stasjonen belter og sørge for at de er stramme. En løs beltet kan mislykkes i å slå vannpumpen på riktig hastighet rate. Hvis utslitt eller skade, må du bytte beltet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64121.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer