Slik feilsøker en Chevy HHR Brake Pedal

The Chevy HHR crossover kjøretøy bruker bremser som er typiske for hver produksjon kjøretøy på veien i dag. Bremsene fungerer på en hydraulisk press system, der hydraulikkolje presses gjennom stålrør og fraktet til bremsekalipere (foran) og brems /hjul sylindere (bak). Trykket generert av en brems booster, sammen med sjåføren presser på bremsepedalen, tvinger en bremsekloss (foran) eller bremse sko (bak) å bli skjøvet mot en rotor (foran) eller trommelen (bak). Dette i sin tur fører til at Chevy HHR å bremse ned. Over tid vil bremsesystemet må vedlikeholdes for å sikre at den fungerer som den skal. Hvis du har problemer med HHR er bremsepedalen, må du feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Sjekk å se om HHR trekker til siden når bremse ned. Dette er symptomatisk for feil dekktrykk. Det kan også bety at hjulene er ute av stilling, eller at en av dine bremsekalipere eller trommer er "stikker", og ikke bruke riktig bremsetrykk - noe som vil føre til at det å trekke i retning av riktig arbeider caliper eller bremsetrommelen system. Du må ha din HHR betjent av en brems butikk.
2

Sjekk om overdreven bremsepedalen innsats er nødvendig for å stoppe Chevy HHR. Du kan ha en feil brems booster, eller du kan ha utslitt bremseklosser og sko. Du må ha pads og sko erstattet.
3

Sjekk for overdreven bremsepedalen reise. Hvis bremsepedalen reiser til gulvet når du bremser, betyr det ett av flere problemer: enten det er en delvis bremsesystem svikt, ikke nok væske i brake master sylinder, eller det er luft fanget i systemet. Hvis væsken i brake master sylinder er for lav, kan det hende du har innført luft i bremsesystemet. Å legge mer væske kan ikke fikse bremsen problem, og du må kanskje ha bremsene betjent av en brems butikk.
4

Sjekk om bremsepedalen føles svampete når deprimert. Dette indikerer at enten det er luft fanget i bremseslanger eller at brake master sylinder er feil. Du må ha bremsene reparert av en mekaniker i begge tilfeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64035.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer