Grunner til at en bil vil ikke starte

For en bil til å starte, dets elektriske og drivstoffsystem må jobbe sammen for å gi en jevn tilførsel av både drivstoff og elektrisitet til en bilmotor. Det som følger er en kort liste over de vanligste årsakene til en bil vil ikke starte. Dødt batteri

Et dødt batteri er en av de vanligste årsakene en bil vil ikke starte. Når et batteri dør eller mister sin kostnad, mister den også sin elektriske kraft. Som hindrer at batteriet forsyne den elektriske kraften som trengs for å starte bilen.
Bad Starter Motor

startmotoren er ansvarlig for fysisk snu en bilens motor og tvinge stempler opp og ned. Når en starter går dårlig, det mangler styrke til å slå av kjøretøyets motor, som hindrer hele motoren forbrenningsprosessen fra start.
Plugged drivstoffilter

Et tilstoppet drivstoffilter kan hindre drivstoff fra å strømme inn i en bilens motor, og som kan forhindre at motoren forbrenning.
Bad Fuel Pump

En bensinpumpe er ansvarlig for å pumpe drivstoff fra bilens bensintank inn i motoren slik at tennplugger antenne drivstoffet og forårsake en motor for å starte og kjøre. Hvis drivstoffpumpen mister sin drivstoff pumping evne, vil bilen ikke starte.
Bad Ignition Coil

En dårlig tennspolen kan forhindre elektrisk strøm fra bilens batteri fra å nå motoren tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64034.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer