Hva er galt med en bil Når Servostyring Goes Out?

Har du problemer med å snu bilens ratt? Den gode nyheten er, har du ikke mistet all styrke. Men den dårlige nyheten er at noe i bilens servostyring systemet er ute av klask. De fleste ganger, er det en enkel løsning, og du kan vanligvis stille diagnosen uten hjelp av en mekaniker - så lenge du vet hva du ser på. Funksjon

Servo først gjorde sin debut i 1920. Det gjorde at hjulet rattet lettere gjennom kombinasjonen av et hydraulisk system og styring sammenhengene, og kan være et reelt problem når det går ut. Jo større bil, jo vanskeligere hjulet er vanligvis å slå uten servostyring.
Deler

servostyring pumpe opprettholder presset på det hydrauliske systemet, som bruker servostyring væske til å styre bevegelsene av ventiler og stempler, som igjen gjør dreie hjulet enklere. Det hydrauliske systemet tar trykket av girene og mekanismer, gjør det meste av arbeidet for hjulet som det viser.

Problemer

bilens servostyring Systemet vil slutte å fungere hvis den mister trykk, som er oftest et resultat av en svikt i pumpen. Over tid kan væske i seg selv bli forurenset som slanger og andre deler av det hydrauliske systemet forringes og mister små partikler til fluidet. Bilen kan også rett og slett kjøre ut av styring væske hvis det er lekkasjer i systemet.
Reparasjon

Den enkleste reparasjon å gjøre til bilens servostyringen er en forebyggende ett: å endre servostyring væske. Dette kan unngå større problemer som kommer som et resultat av styring væske forurensning. Servostyring pumpen vil tipse deg frem til sitt endelige weardown ved å gjøre stønnende lyder når rattet er tyngst jobbet, slik som under lukeparkering. Unngå å miste væske gjennom lekkasjer ved rutinekontroller på styring væskenivået --- kjører ut kan ødelegge pumpen, som er dyre å erstatte.
Hensyn
p Hvis du bestemmer seg for å endre servostyring væske på egen hånd, husk at du kan ikke bare kaste bort væsken. Flere automotive væsker krever at du kvitte deg med dem på godkjente steder som håndterer farlige stoffer. Du kan også ringe ditt lokale automotive butikk og se om de vil ta vare på væsken, som de vanligvis gjør for en liten avgift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63997.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer