Hvordan sjekke tilstanden til en bilmotor

Kontroll av tilstanden til motoren din før problemene blir for ille kan potensielt spare deg for tusenvis av dollar, for ikke å nevne en bil bryte ned når du minst har råd til det. En veldig enkel, men overfladisk inspeksjon av visse aspekter av motoren kan sette tankene dine i ro. Instruksjoner
en

Pop panseret og gjøre en visuell inspeksjon. Ting å se etter er eventuelle skadede vakuum slanger som kanskje må byttes ut, løse forbindelser på sensorene eller magnetventil, tårer i luften renere duct arbeid og dårlig koblet tennplugg ledninger.
2

Kontroller inaktiv tall. En godt kondisjonert motor bør kjøre hvor som helst mellom 750-850 rpm på tomgang når motoren har hatt tid til å varme opp. Trykk på gasspedalen, og sørge for at rpm øker gradvis etter hvert som du sakte presse ned ytterligere på gasspedalen.
3

Kontroller tennpluggene. Dersom alle eller de fleste av pluggene har en svart karbonbelegg, er dette et tegn på en dårlig oksygensensor. Hvis bare én plugg har en svart belegg som indikerer en lekker drivstoff injektor.
4

Kontroller batteriene og solenoidbryter for korrosjon. Mindre korrosjon kan trolig bli renset bort med en stålbørste og kan ikke være grunn til bekymring. Hvis korrosjon er stor, men kan dette tyde på et mer alvorlig problem med enten batteriet eller magnetventil og kunne holde bilen fra å starte.
5

Start motoren og sikt timing lys på timing merker plassert på en åpning i overføringen klokkehus. Det bør være et fast påslag som er i tråd med den opplyste merke på veivakselen skivene, demper eller svinghjulet. Skulle merkene være ute av stilling, må en justering gjøres på distributør.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/63977.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer